free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλφοδήμος: Ο προπονητής θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σεζόν»

Το προχωρημένο των επαφών που αφορούν τον ερχομό του νέου προπονητή παραδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΑΟΝΑ Παναγιώτης Καλφοδήμος.

 

 

 

 

Την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες στον ΑΟΝ Αργυρούπολης. 

Το γεγονός ότι το συγκρότημα των νοτίων προαστίων έχει εξασφαλίσει εδώ και ορισμένες αγωνισιτκές και μαθηματικά την παραμονή του στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, ωθεί τους ιθύνοντες του σωματείου να ξεκινήσουν από τώρα την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν. 

Ένα από τα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι αυτό της τεχνικής ηγεσίας. Η ομάδα μετά την αποχώρηση του Μπάμπη Κατσάνου συνεχίζει με τον στενό του συνεργάτη Κώστα Γεωργίου στην άκρη του πάγκου, με τον οποίο εξακολουθεί να πορεύεται και θα πορευτεί ως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ήδη εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις έμπειρων προπονητών που βρίσκονται στον ορίζοντα. 

Με τον διοικητικό ηγέτη Παναγιώτη Καλφοδήμο να προετοιμάζει το έδαφος για την έλευση του νέου προπονητή αμέσως μετά την ολοκλήρωση των φετινών επίσημων υποχρεώσεων των «κυανόλευκων» 

«Ήδη βρισκόμαστε σε επαφές με ορισμένους προπονητές τους οποίους έχουμε στα υπόψη για τη νέα σεζόν και με τους οποίους υπάρχου κοινά σημεία επαφής, όσον αφορά τη φιλοσοφία πυ διέπει τον σύλλογό μας»

 Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΑΟΝΑ αναφέρθηκε στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αλσούπολης:

 «Πήραμε μία πού σημαντική εκτός έδρας νίκη επί μίας πολύ αξιόλογης ομάας, που διεκδίκησε τη άνοδο στον όμιλό μας, την Αλσούπολη, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης, Μάλιστα αυτή η επιτυχία αποκτά ακόη μεγαλύτερη αξία εάν ληφθεί υπόψη το γεογνός ότι σημειώθηκε μερ πολλούς πιτσιρικάδες που προέρχοντια από τα τμήματα υποδομών»

 

  

 

 

 

Related posts

Ιωάννου: «Πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε τους 3 βαθμούς η Αλσούπολη

Abola Team 2

Καλαϊτζίδης: «Το είδαμε ως τελικό κι ανταποκριθήκαμε πλήρως!»

Kώστας Παλαιολόγος