free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν με δικά μας παιδιά»

Τους στόχους της επόμενης αγωνιστικής περιόδου οριοθέτησε ο έμπειρος στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης. 

 

 

 

Την παραμονή του στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ οριστικοποίησε ο Παράδεισος Αμαρουσίου με την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από την Αναγέννηση Πετρούπολης.  

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων αποδίδοντας κατά βάση εξαιρετικό ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου, επιβραβεύτηκε για την προσπάθειά του, αναδεικνύοντας παράλληλα ένα μέρος των αρετών που το χαρακτηρίζουν 

Ο Αλέξης Στούλης υπήρξε για ακόμη μία σεζόν ο «κυματοθραύστης» των επιθέσεων των αντιπάλων, η «ήρεμη δύναμη», ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής και από τους σημαντικότερους συντελεστές της επιτυχημένης φετινής πορείας των «γαλάζιων» 

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος στόπερ, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ακλόνητη πίστη του για μία ακόμη πιο ποιοτική παρουσία της ομάδας του την επόμενη σεζόν: 

«Τα οφέλη που αποκομίσαμε από την φετινή σεζόν ήταν πάρα πολλά. Δείξαμε την δύναμή μας, καταφέραμε να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους τους αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε και το κυριότερο, αναδείξαμε πολλά ταλαντούχα παιδιά που πρέρχονται από τις υποδομές μας. 

Το ζητούμενο για την επόμενη χρονιά, είναι να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί. Πιο ανταγωνισιτκοί και το κυριότερο με ρόστερ, που θα απαρτίζεται κυρίως από δικά μας ταλαντούχα παιδιά. Η φετινή χρονιά θεωρώ ότι θα μας βοηθήσι, ώστε να προσεγγίσουμε με ακόμη περισσότερη προσοχή, αλλα και αυτοπεποίθηση την πρόκληση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Η ΕΠΣΑ πήρε πρόσθετα μέτρα για τον κορονοϊό

Abola Team

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Οι παίκτες μου έδωσαν και την ψυχή τους»

Kώστας Παλαιολόγος