free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγκίνηση: Ιδρύθηκε το σωματείο φίλων Ηροδότου «Αντώνης Καργιωτάκης»

O Ηρόδοτος τα τελευταία χρόνια γεννιέται από τις στακτές του και δείχνει πιο δυνατός από ποτέ, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωστικά.

Στα πλαίσια αυτής της αναγέννησης είναι και η Δημιουργία του σωματείου φίλου Ηροδότου ” Αντώνη Καργιωτάκη” .

Ο Αντώνης Καργιωτάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής και μόνιμος υποστηρικτής της ομάδας της Αλικαρνασου..

 

Το σωματείο φίλων του Ηροδότου δημιουργήθηκε με σκοπό να πρεσβεύει τον υγιή αθλητισμό, μακριά από την βία και τα ναρκωτικά, προσφέροντας μια ευκαιρία στο κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου να στηρίξει αυτό που γνωρίζει και αγαπάει,τον Ηρόδοτο και την Αλικαρνασσό.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

 Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΙΛΩΝ ΗΡΟΔΟΤΟΥ αποτελείται από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο σε αυτή, σε όλα τα τμήματα του. 

Η ιδέα δημιουργήθηκε από φίλους του Ηροδότου, εις μνήμη του Αντώνη Καργιωτάκη. Ο Αντώνης Καργιωτάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής και μόνιμος υποστηρικτής της ομάδας. 

Το σωματείο φίλων του Ηροδότου δημιουργήθηκε με σκοπό να πρεσβεύει τον υγιή αθλητισμό, μακριά από την βία και τα ναρκωτικά, προσφέροντας μια ευκαιρία στο κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου να στηρίξει αυτό που γνωρίζει και αγαπάει… τον υγιή αθλητισμό. Με μόνη του δύναμη… την φωνή του…

 

Με βάση δικαστικής απόφασης προέκυψε διοικούσα επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους: Μιχάλη Καργιωτάκη, Γιώργο Κριτσωτάκη, Παναγιώτη Καλογεράκης, Δημήτρης Θωμάς, Ιωάννης Νικολάντος, Αντώνης Βλαχάκης, Ιωάννης Καργιωτάκης, Μιχάλης Δερμιτζάκης, Κωνσταντίνος Ρεθεμιωτάκης, Νίκος Παναγιωτάκης, Ελευθέριος Κεφαλούκος, Εμμανουήλ Προβιδάκης, Αναστάσιος Σταυρινίδης, Ιωάννης Κυπριωτάκης, Νίκος Συριγωνάκης. Οι οποίοι καλούνται έως μέσα Ιουνίου να καλέσουν ανοιχτή συνέλευση του κόσμου για να εκλεγεί το διοικητικό συμβούλιο του σωματείο μας. Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία και τοποθεσία.

Related posts

Κλοπή στα αποδυτήρια του Ασπρόπυργου στη Ρόδο!

Abola Team 2

Στο 0-0 έμειναν Ηλυσιακός και Ηρόδοτος

Abola Team 2

Και με τη… βούλα στην Χαλκίδα ο Μπλάνκο!

Abola Team 2