free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Υλοποιήσαμε τους στόχους που είχαμε θέσει»

Ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του στη διάρκεια της φετινής περιόδου, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

 

Γλυκιά γεύση αφήνει σε όλους στον ΠΑΣ Γαλάτσι η φετινή πορεία της ομάδα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων έφτασε μέχρι ενός σημείου να διεκδικεί εμ σοβαρές αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ο τεχνικός ηγέτης Θανάσης Ζαμπούρας στις δηλώσεις που παραχώρησε, έκανε ένα μίνι απολογισμό για τα «πεπραγμένα» της φετινής αγωνιστικής περιόδου, βάζοντας θετικό πρόσημο:

 

«Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι η φετινή πορεία που διαγράψαμε, κρίνεται επιτυχημένη. Υλοποιήσαμε τον αρχικό αμς στόχο που δεν ήταν άλλος από μία αξιοπρόσεκτη πορεία, . Κερδίσαμε τον σεβασμό των αντιπάλων μς και μάλιστα φτάσαμε ως ένα σημείο στο σημείο να διεκδικήσουμε με σοβαρές αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου. Στους καθοριστικούς αγώνες ωστόσο, εμφανίσαμε ένα έλλειμμα λύσεων και αυτό μας στοίχισε, αφού δεν ανταποκριθήκαμε στο ύψος των απαιτήσεων. Γεγονός πάντως, είναι ότι έχω μείνει ικανοποιημένος από την γενικότερη παρουσία των ποδοσφαιριστών μου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει:

«Πλέον έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Έχουεμ διαπιστώσει σε ποιες θέσεις «πονάμε» ήδη έχουμε στοχεύσει σε κάποιους ποδοσφαιριστές μου μας ενδιαφέρουν.

 

Θα τα βάλουμε κάτω με τη διοίκηση, θα συζητήσουμε, ενώ ξεκάθαρος στόχος μα είναι να διατηρήσουμε τον βασικό μας κορμό. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι την επόμενη σεζόν θα στοχεύσουμε σε μία ακόμη καλύτερη πορεία

Στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος σκοπεύουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σ πιτσιρικάδες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για ένα 20ήμερο μετά την λήξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

 

Related posts

Το έκαψαν στην φιέστα ανόδου των Πετραλώνων που έγραψαν ιστορία-Πρώτος παίκτης σε συμμετοχές ο Άγγελος Χατζημιχάλης

Abola Team 3

Δεν κατεβαίνει την Κυριακή ο Χαλκηδονικός!

Abola Team

Ελεύθερος ο Βαγγέλης Τσολάκος από την Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος