free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με βλέψεις που φτάνουν … ταβάνι ο ΑΟ Χαϊδαρίου!

Με ξεκάθαρη επιδίωξη η επόμενη σεζόν να βρει τον ΑΟ Χαίδαρίου σε ρόλο πρωταγωνιστή, ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο Σωτήρη Παπαϊωάννου.

 

 

 

 

 Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αυτό κάνει πράξη στον ΑΟ Χαϊδαρίου ο Πρόεδρος του πιο ιστορικού σωματείου Σωτήρης Παπαϊωάννου  Λίγες μόνο μέρες μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, ο Παπαϊωάννου και οι στενοί συνεργάτες του στην διοίκηση, ήδη ξεκίνησαν το «στρώσιμο» για την σεζόν 2018-2019, όπου η ομάδα της πόλης μας θα παρουσιαστεί πανέτοιμη και με αρκετές / ουσιαστικές αλλαγές για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ

 

Ήδη οι πρώτες κινήσεις έγιναν γνωστές. Για το τυπικό της υπόθεσης συνεχίζεται – ανανεώθηκε η συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό Νίκο Παπαρούνη ( ο οποίος ανέλαβε την ομάδα στις 12 Μαρτίου 2018 (διαδέχθηκε στον πάγκο τον Γιώργο Κιούρκο) και την κοουτσάρισε από την 24η αγωνιστική έως το τέλος της φετινής σεζόν. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Νίκος Παπαρούνης, δούλεψε, δοκίμασε, καταστάλαξε και έβγαλε τα απαραίτητα συμπεράσματα για το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό, βλέποντας παράλληλα που χρειάζονται οι οποιεσδήποτε προσθήκες. Μάλιστα ο εν λόγω τεχνικός είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και παίκτες από τις ακαδημίες του σωματείου, μιας και ο σύλλογος εδώ και χρόνια, «επενδύει» και στα δικά του παιδιά. Με την λήξη της περιόδου ο Νίκος Παπαρούνης παρέδωσε την αναλυτική έκθεση του στον Σωτήρη Παπαϊωάννου και ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο της ενεργοποίησης των πλάνων τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι πρώτες ανανεώσεις συνεργασιών με παίκτες, ενώ από τα τέλη Μαίου και τον Ιούνιο θα γίνουν γνωστές οι όποιες μεταγραφικές προσθήκες. Ο ΑΟΧ ήδη έχει κάνει επαφές, έχει καταλήξει σε συμφωνίες με μεταγραφικούς στόχους, αλλά για ευνόητους λόγους, οι κινήσεις αυτές θα ανακοινωθούν στον κατάλληλο χρόνο. 

 

Μία επίσης πολύ σπουδαία είδηση, που έγινε γνωστή, είναι και η επιστροφή στην Γενική – Τεχνική Διεύθυνση των ακαδημιών του σωματείου, του κ. Τάσου Δημητρίου (φώτο αριστερά), ενός προπονητή – καθοδηγητή, που ξέρει τα… νιάτα της Αθήνας, καλύτερα από κάθε άλλον, ενώ παράλληλα η μεθοδολογία του και ο τρόπος ποδοσφαιρικής διαπαιδαγώγησης – ανάδειξης νέων παικτών, είναι από τους κορυφαίους. Παπαϊωάννου και Δημητρίου έχουν δώσει τα χέρια εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ο Τάσος Δημητρίου (που επιβεβαίωσε το γεγονός μιλώντας σε Χαϊδαριώτες την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο των Βριλησσίων) ήδη έχει και αυτός έτοιμα τα πλάνα του για τις ακαδημίες της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ η έλευση του στον ΑΟΧ δείχνει ότι ο Παπαϊάννου και οι συνεργάτες του, σηκώνουν πάρα πολύ τον πήχη ποιότητας για τα νέα πρωταθλήματα και ειδικά όσο αφορά τα τμήματα υποδομής. Το συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι ότι ο συμπολίτης μας και Πρόεδρος του ΑΟΧ κ. Σωτήρης Παπαϊωάννου, ένας άνθρωπος που αγαπά αληθινά την ομάδα του το Χαϊδάρι, έπειτα από 1,5 χρόνο στον κορυφαίο διοικητικό θώκο του σωματείου, συνεχίζει και αυτός με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για να κρατήσει τον ΑΟΧ ψηλά στην συνείδηση όλων.

 

Related posts

Ζουμπουνέλης (Φωστήρας Ηλιούπολης):”Τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια” (vid)

abola10

Όρθιος ο Απόλλων Χαλανδρίου!

abola10

Κιλιμτζίδης: «Οι πιτσιρικάδες μας ανέβασαν επίπεδο!»