free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μάγκας ο Βοτανικός: Με ανατροπή στο σκορ, με κυριαρχία επί 60 λεπτά και με τέσσερα δοκάρια νίκησε στην παράταση με 2-1 το Παγκράτι και συνεχίζει για την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ-Παραλειπόμενα (ΦΩΤΟ)

Πρώτος μάγκας αποδείχθηκε ο Βοτανικός στα Play Off της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Βοτανικού του Αργύρη Παπακώστα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, με απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο στο β’ ημίχρονο και στο μεγαλύτερο μέρος της παράτασης αλλά και έχοντας τέσσερα δοκάρια στο δεύτερο 45λεπτο νίκησε με 2-1 το μαχητικό και πολύ καλό Παγκράτι του Νίκου Ακριτίδη και πήρε την πρόκριση για να συνεχίσει την προσπάθεια για άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ.

Το Παγκράτι το οποίο στηρίχθηκε στις μακρινές μπαλιές από τα πόδια του Στρατή με στόχο τους πολύ γρήγορους επιθετικά Διαμαντή και Μερτσόλια προηγήθηκε στο 60′ με 0-1. Από την μακρινή μπαλιά όνειρο του Παγούρα ο Διαμαντής έφυγε μόνις στην αντεπίθεση και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 65′ ο Αρβανιτάκης που με πείσμα μπήκε στην περιοχή με κοντινό σουτ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. 

Στην συνέχεια η είσοδος του άριστου χειριστή της μπάλας Χρήστου Σκεύη αλλά και του γρήγορου Ταφίλ Κατιάϊ όπως και του Τίμπη έδωσαν ώθηση στον Βοτανικό που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας τέσσερα δοκάρια πριν φθάσουμε στην παράταση. Στο 78′ είχαμε διπλό δοκάρι. Αχρχικά στην κεφαλιά του Αρβανιτάκη η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης σε σουτ του Ηλιάκη η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Επίσης στο 86′ σε κόρνερ του Ηλιάκη από δεξιά η μπάλα και πάλι χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στο 88′ σε κεραυνό από είκοσι μέτρα η μπάλα τράνταξε το οριζόιντιο δοκάρι της εστίας του Κελαϊδίτη ο οποίος στην συνέχεια έδιωξε δύσκολα με γροθιές την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 110′ ο Βοτανικός έκανε το 2-1 πετυχαίνοντας το γκολ της πρόκρισης, Μετά από σουτ του Φώτη Κατιάϊ και απόκρουση της μπάλας από τον γκολκίπερ Κελαϊδίτη ο Ηλιάκης που ακολουθούσε την φάση πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έγραψε το τελικό 2-1 για τον Βοτανικό. Στο 24′ σε σουτ του Κρεμόπουλου και στο 50′ σε σουτ του Καλαντζή από μακρινή απόσταση και τα δύο η μπάλε έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 43′ σε γύρισμα του Λαθύρη ο Ηλιάκης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ Κελςϊδίτη αλλά έχασε τον βηματισμό του και δεν βρήκε την μπάλα, χάνοντας σίγουρο γκολ. Στο 66′ σε δύσκολο σουτ του Σκεύη απέκρουσε σωτήρια και εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Κελαϊδίτης ο οποίος έκανε το ίδιο στο 98′ σε σουτ του Τ. Κατιάϊ. Στο 98′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ψωμά στον Ηλιάκη. Στο 89′ ο γκολκίπερ του Βοτανικού Σούρας με πλονζόν αυτοθυσίας πρόλαβε τον Μερετσόλια που έμπαινε μόνος του και έσωσε την ομάδα του από σίγουρο γκολ.

Από τον Βοτανικό διακρίθηκαν οι Χαμουρίδης, Πάσιος, Σκεύης, Ηλιάκης, Φ. Κατιάϊ, Τ. Κατιάϊ, Πρίντζιος και από το Παγκράτι οι Παγούρας, Διαμαντής, Μερετσόλιας, Κοντογιάννης, Κελαϊδίτης.

Ρεσιτάλ έδωσε το διαιτητικό τρίο Κ. Μπαϊρακτάρης, Αργυρός, Ν. Μπαϊρακτάρης. Η διαιτησία τους αποτέλεσε διαφήμιση για το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (Αργύρης Παπακώστας): Σούρας, Κατσαρός(46′ Τίμπης), Χαμουρίδης, Ντάμας, Πρίντζιος, Πάσιος, Φ. Κατιάϊ, Καλαντζής(65′ Σκεύης), Αρβανιτάκης(95′ Βαλσάμης), Ηλιάκης, Λαθύρης(66′ Τ. Κατιάϊ).

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Γιούτσος(67′ Ψωμάς), Μαραγκός(58′ Παγούρας), Μηνόπουλος, Κρεμόπουλος, Τσιρίμπας(95′ Γούλας), Διαμαντής, Κοντογιάννης, Ρίζος, Στρατής(71′ Καραβουσάνος), Μερετσόλιας. 

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα σε μια φοβερή κίνηση που δείχνει ήθος όλος ο πάγκος του Βοτανικού, ο πρόεδρος Θανάσης Κατσιρόπουλος, ο τεχνικός Αργύρης Παπακώστας πήγαν και χαιρέτησαν τον πάγκο του Παγκρατίου και ευχήθηκαν καλή τύχη στην ομάδα. Από τις πολλές όμορφες στιγμές του αθηναϊκού ποδοσφαίρου που έβαλε τα γυαλιά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Όμως και μετά το τέλος του αγώνα, παίκτες, προπονητές και παράγοντες των δύο ομάδων αντάλλαξαν χειραψία και ευχήθηκαν τα καλύτερα στην κάθε ομάδα για την συνέχεια αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Το ματς είχε έναν παρατηρητή και τέσσερις υπερπαρατηρητές. Ωστόσο όλα από την πλευρά των παικτών κύλησαν σε αθλητικά πλαίσια.

Με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες και οι άνθρωποι του Βοτανικού έγιναν ένα κουβάρι από τους πανηγυρισμούς και το γεγονός το πανηγύρισαν ακόμα πιο τρελά στα αποδυτήρια της ομάδας τους.

Ένας φίλος από τα παλιά βρέθηκε στα παλιά του λημέρια. Ο λόγος για τον Θανάση Πολύζο ο οποίος προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στον Χαραυγιακό ενώ πριν από μερικά χρόινια και επί πολλά έτη πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Βοτανικό. Έτσι, συνεχάρη τους ανθρώπους του Βοτανικού για την πρόκριση της ομάδας.

Αρκετός κόσμος και από τις δύο ομάδες παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα του γηπέδου του Ρουφ.

Στις ΦΩΤΟ με την μπλε εμφάνιση η ομάδα του Βοτανικού και με την άσπρη η ομάδα του Παγκρατίου.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 Î¦Ï‰Ï„ογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

 

 

Related posts

Το 19 στα 19 η Κηπούπολη 6-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Abola Team 3

Βαδίζει σε νέες επιτυχίες ο Νεοπεντελικός

Ρένος Γιαμπουράς

ΑΕ Ιλίου-Νεοπεντελικός 2-1

Abola Team 3