free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τι αναφέρει το patrisnews.com για την διακοπή στο ματς Αστέρα Αμαλιάδας-Ηρόδοτος (ΦΩΤΟ)

Το patrisnews.com για την διακοπή στο ματς Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος αναφέρει:

Άδοξο  τέλος είχε το ματς μπαράζ  της Γ΄Εθνικής ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ηρόδοτο, καθώς διεκόπη στο ημίχρονο με το σκορ 0 – 0!

 

Η εικόνα του ματς έως  τη διακοπή!

 

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα έγινε στο 14′ και ήταν για τον Αστέρα,  όταν ο Τόρες έκανε πλασέ το οποίο έδιωξε ο Κουράκης ενώ στην επιστροφή δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα ο Μπαραμπαρούσης! Στο 29΄ωραίο φάουλ του Κέρι εδιωξαν οι αμυντικοί  σε κόρνερ! Ενώ στο 35΄ δεν δόθηκε για ακόμα ένα ματς, καθαρό πέναλτι στον Αστέρα, σε ανατροπή του Κέρι! Και στο 42΄, ωραία προσπάθεια του Κέρι και γύρισμα Μπαρμπαρούση προς την εστία, πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν πριν τη γραμμή τέρματος!

 

Το χρονικό της διακοπής…

 

 Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου από τον διαιτητή Τάση – Ηπείρου, υπήρξε ένταση τόσο με λεκτική αψιμαχία όσο και με κάποια μικρή συμπλοκή μεταξύ ανθρώπων των πάγκων των δυο ομάδων, αφού κάτι ειπώθηκε από τους φιλοξενούμενους . Στο επεισόδιο που προαναφέρθηκε χτυπήθηκε ο εκ των καθήμενων στον πάγκο του Αστέρα Αμαλιάδας Κώστας Ντάβαρης, ο οποίος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου και στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου!  Ο διαιτητής και οι βοηθοί, όπως και οι παίκτες των δυο ομάδων, πήγαν  στα αποδυτήρια!  Στις 18.30 έγινε γνωστό, από τον Ηρόδοτο προς τον διαιτητή ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει το ματς,  επειδή έχει τραυματισμένους δυο παίκτες και τον προπονητή του!  Λίγα λεπτά πριν τις 19.00 κατόπιν αιτήματος του Ηροδότου προσήλθε ασθενοφόρο και πήρε κάποιους παίκτες του με προορισμό το Νοσοκομείο. Το ασθενοφόρο που έφτασε κατόπιν του αιτήματος του Ηροδότου που δεν ήθελε να βγει και να συνεχίσει τον αγώνα, πήρε τους παίκτες, Φραγκουλάκη, Μωραϊτη,  τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη και τον Ξυδάκη μέλος του τεχνικού τιμ. Έτσι  το ματς διακόπηκε οριστικά.

 

 

 

 

Related posts

Πρόκριση-θρίλερ για Αχαϊκή!

Abola Team 2

Ξανά… Άγιος ο Σταυριανός!

Ρένος Γιαμπουράς

Επιστροφές στον Φωστήρα για το ματς με την Παλαιόχωρα

Abola Team 2