free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Δείξαμε καρδιά πρωταθλητή!»

Τα εύσημα στους παίκτες του για τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που παρουσίασαν και τους οδήγησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, απένειμε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

 

 

Την κατάκτηση του τίτλου στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου χάρη στην παλικαρίσια ισοπαλία με 1-1 που απέσπασε στη έδρα του Ιάσονα.

 

Αποτέλεσμα, που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα των νοτίων προαστίων να διατηρήσει την διαφορα των τεσσάρων πόντων απο τον αντίπαλό της (σ.σ. 60 έναντι 56 βαθμοί)  και να στεφθεί πρωταθλήτρια μία «στροφή» πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

 

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά κυρίως τα ψυχικά αποθέματα που επέδειξαν οι παίκτες της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου επέφεραν τον ενθουσιασμό του τεχνικού ηγέτη της ομάδας Γιώργου Γκοβερίνου

 

«Η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος αναδεικνύει τον χαρακτήρα και τη ποιότητα της ομάδας μας. Παρά το γεγονός ότι από το 41’ υποχρεωθήκαμε να συνεχίσουμε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δημήτρη Λυκουρόπουλου, δείξαμε τεράστια ψυχικά αποθέματα και καρδιά πρωταθλητή. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που συναντήσαμε και φτάσαμε στην ισοφάριση στο 89ο λεπτό, που μας χάρισε τον τίτλο του πρωταθλητή και μας έδωσε τη δυνατότητα να οριστικοποιήσουμε την πολυπόθητη επάνοδο με τον ιδανικότρο τρόπο.

 

Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων και τους αξίζει 100% αυτή η τεράστια επιτυχία»

 

 

 

 

Related posts

Νέο ξεκίνημα με Γιώργο Οικονομόπουλο για τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Χολαργού»

Kώστας Παλαιολόγος

Καλφοδήμος: «Σχεδιάζουμε ήδη την ομάδα της επόμενης περιόδου»

Kώστας Παλαιολόγος