free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Ευχαριστώ τους παίκτες μου για το φετινό ταξίδι!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τη συνολική φετινή τους πορεία, εξέφρασε  τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

 

Τις τελευταίες της ελπίδες που έτρεφε για άνοδο στην Α’ Κατηγορία απώλεσε η Κοψαχείλα με την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από την Αγία Ελεούσα με 2-0.

 

Η εν γένει εμφάνιση, όμως του πώτου ημιχρόνου διάστημα το οποίο χάθηκαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες,  απέδειξε περίτρανα ότι η φετινή πορεία του συλλόγου των νοτίων προαστίων μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί…

 

Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, εξέφρασε την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόψυχα τους ποδοσφαιριστές του γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι που … διέγραψαν  φέτος. Έστω και χωρίς τον επιθυμητό προορισμό:

 

«Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Αγία Ελεούσα μας αδικεί κατάφωρα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σαρωτικοί. Δημιουργήσαμε αρκετές και ιδιαίτερα κραυγαλέες ευκαιρίες να πετύχουμε ένα και δύο τέρματα. Δεν το καταφέραμε όμως. Απεναντίας, στην πρώτη αντεπίθεση του αντιπάλου στο 46’ δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, το οποίο μας έκοψε τα πόδια, Μέχρι να συνέλθουμ δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης και το ματς πήγε ανάποδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Κοψαχείλας, για να προσθέσει:

 

«Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα εκτιμώ ότι διαδραμάτισε ο τραυματισμός του Δημήτρη Ασλανίδη, Μας έκοψε στην μέση, ενώ γενικότερα στην όλη μας πορεία τον τελευταίο ενάμιση μήνα μας έχει κοστίσει ο τραυματισμός του πρώτου μας σκόρερ Σταύρου Γκιόλα, όπως και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Χρήστου Μακρυπίδη 

 

Θα ήθελα μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές μου για το υπέροχο φετινό ταξίδι,. Δεν καταφέραμε στις λεπτομέρειες να πετύχουεμ στον σόχο της ανόδου, όμως θεωρώ ότι κάναμε υπέρβαση με δεδομένο το μικρό ρόστερ που διαθέταμε. Είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Στο τιμ του Άρη ο Σομπότοβιτς, νέος τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου ο Χερίδης

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Δίκαια η Αθηναϊδα βρίσκεται στην κορυφή»

Ιωάννου: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι μικροί»