free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Παλικάρια οι παίκτες μου, ανέβηκαν κόντρα σε όλους και σε όλα!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς με αφορμή την επίτευξη της ιστορικής ανόδου στην Β’ Κατηγορία.

 

 

 

 

Την επίτευξη της ιστορικής ανόδου στην Β’ Κατηγορία πανηγύρισε η Νίκη Αλίμου μετά την ισοπαλία με 1-1 που έφερε κόντρα στον Πανιώνιο Καισαριανής,.

 

Στην αναμέτρηση πλέι – οφ, η οποία ουσιαστικά καθόριζε τους κόπους και τις θυσίες μιας ολόκληρης σεζόν το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων φανέρωσε τεράστια ψυχικά αποθέματα φτάνοντας κόντρα σε τρομερές αντιξοότητες στο αποτέλεσμα, που τους χάρισε τη πολυπόθητη άνοδο.Κι αυτό διότι, οι «κυανόλευκοι» υποχρεώθηκαν από το 35ο λεπτό να συνεχίσουν την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Νίκου Αργύρη και με εννιά, λόγω μίας πολύ αυστηρούς δεύτερης κίτρινης που χρεώθηκε ο Κυριάκος Δημητρόπουλος στο 78ο λεπτό.

Φάση, η οποία προκάλεσε τα οικτρά παράπονα των διοικούντων της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι υποστηρίζου ότι ο επιθετικός τους ανατράπηκε κι ενώ βρισκόταν σε περίοπτη θέση για γκολ,..

 

Με τον διαιτητή Άγγελο Μπακογιάννη να υποδεικνύει «θέατρο» και να … τιμωρεί τον παίκτη της Νίκης Αλίμου με δεύτερη κίτρινη,

 

Ο τεχνικός ηγέτης και αρχιτέκτονας της φετινής ξέφρενης πορείας του συλλόγου Νίκος Μανωλάς είχε κάθε λόγο να μοιράσει συγχαρητήρια και να επαινέσει τους ποδοσφαιριστές του για το τεράστιο κατόρθωμά τους:

 

«Πετύχαμε μία παλικαρίσια άνοδο στην Β’ Κατηγορία την οποία αξίζαμε 100% , κόντρα σε όλους και σε όλα! Οι παίκτες μου είνα παλικάρια, έδειξαν τρομερή θέληση, δίψα γι’ αυτή την άνοδο και πάθος. Σε σημείο τέτοιο, όπου και πέντε να μέναμε στον αγωνισικτό χώρο, δεν επρόκειτο να χάναμε!

 

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων για όλα όσα πέτυχαν φέτος. Κατάφεραν αρχικά να κερδίσουν τον σεβασμό σύσσωμου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, να υπερβάλλουν εαυτούς και να κατακτήσουν ένα πρωτάθλημα, πανάξιο! Επίσης, ξέχωρα από το πρωτάθλημα, πανηγυρίζουμε μία παλικαρίσια άνοδο, κι επιβραβεύτηκαν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Χτίζουμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Η Νίκη Αλίμου έρχεται και είναι έτοιμη να διεκδικήσει πολλά πράγματα και στην επόμενη κατηγορία. Χαρήκαμε με τη ψυχή μα την άνοδο και από τώρα θα ξεκινήσουμε με πολλή όρεξη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, όπου θα πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

 

 

 

 

Related posts

Ενισχύθηκε με Κοκώνη στα γκολπόστ ο Γ.Σ. Καισαριανής

admin

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (26/2) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team

ΕΠΣΑ: Η 1η Αγωνιστική στον 1o Όμιλο της Γ’ Αθηνών

Abola Team