free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Οι παίκτες μας έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην νίκη επί της Λαύρας Αργυρούπολης, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος. 

 

 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό άλμα παραμονής μέχρι το …επόμενο πραγματοποίησε ο Υμηττός, χάρη στην σπουδαία σε αξία νίκη του επί της Λαύρας Αργυρούπολης με 1-0.  

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των ανατολικών προαστίων να αναρριχηθεί στην 11η θέση  του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου με 30 πόντους κι ενώ απομένει μία μόλις «στροφή» για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

 

Μάλιστα, η τελευταία αγωνιστική, βρίσκει τον Υμηττό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Αμπελόκηπους σ’ ένα ιδιαίτερα κομβικό ματς, στο οποίο με μία ισοπαλία εξασφαλίζει την απευθείας παραμονή του στην Β’ ΕΠΣΑ

 

Ο Πρόεδρος Στέλιος Μανούσος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από το επίτευγμα των παικτών, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για το αποχαιρετιστήριο ματς της σεζόν κόντρα στους Αμπελόκηπους:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Λαύρας Αργυρούπολης, την οποία αξίζαμε 100%. Οι παίκτες μας έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, πάθος δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό μας να πιστέψει ότι θα μπορούσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, Ελέγχαμε πλήρως την αναμέτρηση, δημιουργήσαμε φάσεις και δείξαμε απόλυτη συγκέντρωση. Πλέον η προσοχή μας εστιάζεται στην καθοριστική αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στους Αμπελόκηπους, όπου χρειαζόμαστε τον βαθμό της ισοπαλίας, ώστε να κλειδώσουμε την απευθείας παραμονή και να μην ελπίζουμε σε συνδυασμό αποτελεσμάτων.Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι από την πλευρά τους δείχνουν τρομερή θέληση και πάθος, ώστε αν φτάσουν στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει».

 

Στα ευχάριστα ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τους Αμπελόκηπους συγκαταλέγεται  η επιστροφή του Παναγιώτη Λιάπα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του   

 

 

 

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Όλα για νίκη με τα Μελίσσια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

Kώστας Παλαιολόγος