free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Στο β’ μέρος ήμασταν καταιγιστικοί!»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην νίκη-παραμονή επί του Κεραυνού Γλυφάδας, αναφέρθηκε ο τεχνικός Γιώργος Σπυράκης.

 

 

 

 

 

Την οριστικοποίηση της παραμονής του σν τρίτο συναρπαστικό όμιλο της Β’ Κατηγορία πανηγύρισε ο Άρης Χολαργού χάρη στην σπουδαία του νίκη επί του Κεραυνού Γλυφάδας με 2-1.

 

Μία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από σπουδαία εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος κι αποκτά ιδιαίτερη αξία εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι ο Άρης Χολαργού υποχρεώθηκε από το 43’ να συνεχίσει το ματς με δέκα λόγω αποβολής του τερματοφύλακά του Μανώλη Μαρκαντωνάκη


Ο τεχνικός ηγέτης Γιώργος Σπυράκης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την αγωνιστική προσήλωση, το πάθος, την διάθεση, αλλά και  την αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, ιδιαίτερα στο κρίσιμο δεύτερο μέρος

 

«Καταφέραμε να πετύχουμε τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής. Παρά τον όγκο των δυσκολιών, που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, φανήκαμε πολύ δυνατοί και οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Παρά το γεγονός ότι από το 43’ υποχρεωθήκαμε να συνεχίσουμε την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του τερματοφύλακά μας Μανωλη Μαρκαντωνάκη. Στο β’ μέρος ήμασταν καταιγιστικοί, αφού ήταν τέτοια η δίψα και το πάθος των ποδοσφαιριστών μου για την νίκη, που θα μας εξασφάλιζε την παραμονή μας.

 

Οι κόποι τους επιβραβεύτηκαν στο 85΄κι έφτασαν σε μά νίκη, τη οποία αξίζαμε απόλυτα, βάσει της εμφάνισης μας, αλλά ακι της προσπάθειας που καταβάλλαμε, από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ξέχωρα από αυτό είχαμε να αντιεμτωπίσουεμ και κάποιες σημαντικές ελλείψεις της τελευταίας στιγμής, όπως ο Στέλιος Πικούλης, ο οποίος ήταν κλινήρης και δεν μπόρεσε να βοηθήσει»

 

 

 

 

 

Related posts

Διπλό ανόδου-Νίκη τίτλου για το Καματερό

Γιάννης Μελίτας

Ψύλλιας: «Παλέψαμε στα ίσια την Θύελλα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ακατέργαστο … «Διαμάντι» για τον Παναθηναϊκό!

Kώστας Παλαιολόγος