free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Έκλεισε ο κύκλος μου, μετά από τρία υπέροχα χρόνια»

Στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Άρη Πετρούπολης, προχώρησε ο Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

 

 

 

Στη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από το τιμόνι του Άρη Πετρούπολης μετά από θητεία τριών ετών προχώρησε εο Αλέξης Γκλεγκλές.

 

Ο επιτυχημένος τεχνικός ο οποίος φέτος οδήγησε τους «βυσσινί» σε πρωταγωνιστική πορεία στον δεύτερο όμιλο χάνοντας στις λεπτομέρειες το εισιτήριο της ανόδου σην Γ’ Εθνική από τον Χαραυγιακό, σε δηλώσεις που παραχώρησε, εξωτερίκευσε τους λόγους πυ τον οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει παραστάσεις 

«Μετά από θητεία τριών ετών, θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου στον Άρη Πετρούπολης.Η απόφαση να φύγω είναι καθαρά δική μου, αφού κρίνω σκόπιμο τη δεδομένη χρονική στιγμή να αλλάξω παραστάσεις. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην ομάδα, διάστημα όπου οι χαρές ήταν πολύ περισσότερες από τις λύπες. Μέσα σε αυτή την τριετία πανηγυρίσαμε μία άνοδο, στη Α’ Κατηγορία, μία κατάληψη της τέταρτης θέσης ενώ φέτος διεκδικήσαμε μέχρι τέλους την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατακτώντας τελικά τη δεύτερη θέση,   Επίσης, για δύο σεζόν φτάσαμε μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τόσο τους ποδοσφαιριστές μου για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Την Διοίκηση που ήταν πάντα κοντά μας. Τον Πρόεδρο κύριο Κούστα, τον Ανοτιπρόεδρο Δημήτρη Χατζήπαπα, τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Νταούτη, τους κυρίους Κωστόπουλο και Παπαδόπουλο. Όλους όσοι βρέθηκαν σε αυτή τη διαδρομή. Θεωρώ ότι ο σύλλογος αναβαθμίστηκε γενικότερα και ειλικρινά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών

 

Related posts

Ντόκος (Παπάγος):”Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς”(vid)

abola10

Αποστολόπουλος Παναγιώτης | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin

Τσιμπάκης: «Το βάρος στην τακτική»

Kώστας Παλαιολόγος