free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Όλα καλά με τον Βασιλόπουλο

Απέφυγε τα χειρότερα ο έμπειρος επιθετικός των Ιλισίων 2004 που πήρε εξιτήριο μετά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

 

 

 

 

Στις θέσεις τους επέστρεψαν οι καρδιές όλων στα Ιλίσια 2004 με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τα προηγούμενα 24ωρα ο Βαγγέλη Βασιλόπουλος

 

Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της με τη Χρυσούπολη αισθάνθηκε έντονες λιποθυμικές τάσεις, με άμεση συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι ευτυχώς για τον ίδιο διαπσιτώθηεκ ότι δεν είχε κάτι το σοβαρό.

 

Μάλιστα, ο έμπειρος παίκτης πήρε εξιτήριο και θα μπορέσει εντός των ημερών να επανενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων των συμπαικτών του.

 

Όσον αφορά καθαρά το αγωνιστικό μέρος το οποίο φυσικά περνάεις ε δεύτεη μοίρα, τα Ιλίσια 2004 γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 2-1 δεχόμενοι τ δεύτερο γκολ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο τεχνικός Περικλής Ππααζαφειρόπουλοα ρκέστηκε α τονίσει:

 

«Παλέψαμε για μία θετική εμφάνιση, ωστόσο από ένα σημείο κι έπειτα όλοι μας επηρεαστήκαμε με το πρόβλημα υγείας του Βασιλόπουλου. Ευτυχώς όα πήγνα κατ’ υχή και ο ποδοσφαιριστής μας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έπαιζε τα ρέστα της για την πραμονή και τελικά δεχθήκαμε το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση στο ογδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής απέναντι στον Α΄γιαξ Ταύρου, Θα πάμε χωρίς άγχος με στόχο μία καλή εμφάνιση»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ολυμπιακός Λιοσίων-ΠΟΨ 0-0

Abola Team 3

Φυλακούρης: «Κάθε ματς είναι και τελικός!»