free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι μικροί»

To εγκώμιο των πολλών πιτσιρικάδων που απαρτίζουν το τωρινό ρόστερ της Λυκόβρυσης, έπλεξε ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Ιωάννου.

 

 

 

 

Παρακαταθήκη ετών με την προώθηση νεαρών και ιδιαίτερα ταλαντούχων παικτών από τα τμήματα υποδομών, δημιουργεί η Λυκόβρυση. 

 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων εδώ και αρκετό καιρό ακολουθεί αυτή την επιτυχημένη συνταγή – τακτική προσβλέποντας σ’ ένα ακόμη πιο ευοίωνο μέλλον, όπως φυσικά και στο γεγονός ότι τα νέα παιδιά που «ξεπηδούν» πό τις υποδομές, πληρούν όλες τις προδιαγραφές να κάνουν το παραπάνω βήμα και παραλληλα να αποκτήσουν πολύ σημαντικές εμπειρίες.

 

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Φοίνικα Περιστερίου, όπου παρά την ήττα με 3-0 οι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες του συλλόγου φανέρωσαν πτυχές της ποιότητάς τους

Με τον τεχνικό ηγέτη Κώστα Ιωάννου να εκφράζεται αμε τα καλύτρα λόγια για τους νεαρούς του ποδοσφαιριστές:

 

«Όλο οι μικροί που έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής και προέρχονται απότα τμήματα υποδομών είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τις εμφανίσεις τους, αλλά και  την προσπάθεια, που επιδεικνύουν.

 

Από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε για τον τελετυαίο επίσημοα γώνα της χρονιάς απέαντις τον Ιάσωνα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία έχει βλέψεις ανόδου, ωστόσο δεν πρόκειται  να παρεκκλίνουμε από την εν γένει φιλοσοφία μας. Για ακόμη ένα παιχνίδι θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλά παιδιά των υποδομών, αλλά παράλληλα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Χλωρός Γιάννης (Άτταλος): “Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα”

abola10

«Επένδυση» με Ντενδελά

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος