free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις 4/6 η φιέστα ανόδου του Ατρόμητου Πειραιά

Στις 4 Ιουνίου θα γίνει η φιέστα ανόδου στη Γ’ Εθνική για τον Ατρόμητο Πειραιά.

 

Η ανακοίνωση:

 

Ο Ατρόμητος Πειραιά οφείλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του 4ου διαμερίσματος Πειραιά, Τάσο Πούλο για την ειλικρινή στήριξη προς το σύλλογο μας τη φετινή χρονιά. Η παρουσία του ήταν καταλυτική ώστε ο σύλλογος μας να διευκολυνθεί σε αρκετές περιπτώσεις και οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια, αφού, από την πρώτη στιγμή με το ενδιαφέρον του, μας απέδειξε ότι η ομάδα μας πλέον έχει κερδίσει έναν σπουδαίο φίλο.

 

Σε άλλα θέματα που αφορούν τον Ατρόμητο, ενημερώνουμε το φίλαθλοι κοινό ότι τη Δευτέρα 4 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο γήπεδο Ρέντη “Σταύρος Μελισσουργός” θα γίνει η φιέστα του συλλόγου μας για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα του Πειραιά.

 

Μαζί με εμάς θα γιορτάσει την άνοδο της η Ένωση Καμινίων που αποτελεί θυγατρική ομάδα του συλλόγου μας και το φίλο σωματείο του Α.Ο. Καραβά που φέτος κατέκτησε το Κύπελλο της Ε.Π.Σ Πειραιά.

 

Η διαδικασία θα ξεκινήσει με πολλές βραβεύσεις με δεδομένο ότι αρκετοί θα είναι οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, κυρίως από τη δημοτική αρχή αλλά και από το χώρο του αθλητισμού του Πειραιά, ενώ, το σπουδαίο όλων είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο κέντρο Προστασίας Ανήλικων Πειραιά “Καλός Ποιμήν” που φροντίζει ανήλικα πρόσωπα από άπορες οικογένειες.

 

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό για να διατεθεί στο συγκεκριμένο ίδρυμα.

 

Τέλος σε σημερινό συμβούλιο που έγινε σήμερα, η διοίκηση της ομάδας μας εξέτασε σημαντικά ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό του Ατρόμητου για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η γιορτή θα γίνει υπό την αιγίδα του ΟΠΑΝ-οργανισμού πολιτισμου αθλητισμου νεολαίας- του Δήμου Πειραιά και του 4ου διαμερίσματος που ανήκουν και οι 3 ομάδες και το Ίδρυμα “Καλός Ποιμην”.

 

Καλούμε όλα Μ.Μ.Ε που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να δώσουν το παρών και όλο το φίλαθλο κόσμο του Πειραιά.

Related posts

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (6 και 7/1) στην Γ’ Εθνική και οι διαιτητές στους αγώνες και των οκτώ ομίλων

Abola Team 2

Προφορική συμφωνία Ντελέκου με Χαλκίδα

Abola Team 3

Πέτρο Καμινιώτη και Αργύρη Ρόππα απέκτησε το Αιγάλεω

Abola Team 2