free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετρά αντίστροφα για Καβάλα ο ΟΦ Ιεράπετρας

Ετοιμος ο ΟΦΙ για το ματς με την Καβάλα.

 

Στον ΟΦΗ ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση με την Καβάλα για το κύπελλο Ερασιτεχνών.

 

Η ανακοίνωση της κρητικής ομάδας:

 

Προημιτελικός Κυπέλου Ερασιτεχνών Ελλάδος την Κυριακή στις 16.00 στην Αθήνα , μεταξύ του ΟΦΙ και της ΚΑΒΑΛΑΣ στον Κορυδαλό , στο γήπεδο της ΕΑΚ δίπλα στις φυλακές.

 

Κατ αρχήν να σημειώσουμε ότι ο ΟΦΙ παίζει πρώτη φορά στην ιστορία του με ΒορειοΕλλαδίτικη ομάδα. Κι όμως. Στίς αμέτρητες συμμετοχές του στα πρωταθλήματα Γ και Δ Εθνικής από την δεκαετία του 70 , οι ομάδες που πάντα έπαιζε ήταν ή από νησιά του Αιγαίου ή από Πελοπόννησο ή από Στερεά Ελλάδα μέχρι Θήβα και Εύβοια , ή από Αθήνα και Πειραιά βέβαια αλλά ποτέ από τον Βορρά.

 

Τώρα δυό λόγια για την Καβάλα. Οσοι θυμόμαστε την δεκαετία του 70 ποδοσφαιρικά , θυμόμαστε την Καβάλα σε όλη την δεκαετία αυτή να είναι στην Α Εθνική. Ηταν η χρυσή δεκαετία της , η δεκαετία από την οποία έκανε το όνομα της. Στις επόμενες δεκαετίες , είχε περιπέτειες με αποκορύφωμα την προεδρία Ψωμιάδη. Κάποια χρονιά είχε φθάσει και ημιτελικό κυπέλου Ελλάδος . Φέτος η Καβάλα , στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής , διεκδίκησε άνοδο , αλλά τερμάτισε τρίτη όπως και ο ΟΦΙ. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος για τον ΟΦΙ κόντρα στην ιστορική ΚΑΒΑΛΑ. Και γίνεται δυσκολότερος από το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει σε πλαστικό. Κάτι που δυσκολεύει πολύ μιά τεχνική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΙ , που έχει συνηθίζει να παίζει σε χόρτο.

 

Χαρήκαμε που έγινε η αλλαγή του πλαστικού γηπέδου της Ραφήνας, και καταλήξαμε πάλι σε πλαστικό… Οσοι μπορούμε ας ανέβουμε στην Αθήνα. Και βέβαια όσοι βρίσκεστε Αθήνα , εννοείται ότι την Κυριακή θα είστε στο γήπεδο. Πάμε γερά ΟΦΑΡΑ , την Κυριακή γράφουμε πάλι ιστορία.

Related posts

Ισοπαλία εκτός έδρας ο Ηρόδοτος με την ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Διατήρησε το αήτητητο για 11η αγωνιστική η Προοδευτική

Abola Team 3

Βραδιά αποκάλυψης για τον ΑΟ Καρδίας

Ρένος Γιαμπουράς