free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Στέλιος Κοζανίδης στο προπονητικό τιμ της Επισκοπής

Ο Στέλιος Κοζανίδης επέστρεψε στην Επισκοπή.

 

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ρεθυμνιώτικης ομάδας:

 

«Ενας φίλος, όχι από τα πολύ παλιά, ο Στέλιος Κοζανίδης επιστρέφει στην ομάδα μας.

 

Τα 24 χρόνια επαγγελματικής ποδοσφαιρικής καριέρας σε υψηλό επίπεδο (από το 1992-2016) και η τριετής ενασχόλησή του με την προπονητική επανέφεραν τον Στέλιο στην οικογένεια της Επισκοπής μας. Υπενθυμίζουμε πως, με τον Κοζανίδη η ομάδα μας πανηγύρισε δύο συναπτές ανόδους (2011-12 στη Football League 2 από την τότε Δ’ Εθνική και την επομένη, 2013-14 την άνοδο στην Football League)!

 

Η ανακοίνωση της ομάδας μας αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Κοζανίδη. Ένα γνωστό παιδί σε όλους μας –και στην οικογένεια της Επισκοπής- έρχεται για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της ομάδας ως βοηθός του κ. Γιώργου Λυρώνη.

 

Ο Στέλιος Κοζανίδης έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 10 Απριλίου του 1973. Με το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε από νηπιακή ηλικία και έφτασε να αποτελεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της Β’ Εθνικής (2003-04). Ο Στέλιος Κοζανίδης αποχώρησε από την ενεργό δράση το 2016 και έκτοτε έγινε προπονητής (κάτοχος διπλώματος UEFA A’).

 

Τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Άρη Ρεθύμνου (πρωτάθλημα 2015-16) και την επομένη ως α’ προπονητής στην ίδια ομάδα. Πέρυσι το α’ εξάμηνο ήταν στον Κεραυνό Ρεθ. και το β’ στον Αστέρα Ρεθύμνου (3η θέση).

 

Ο σύλλογός μας λοιπόν τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

 

Στέλιος Κοζανίδης: «Ικανοποιημένος που ξαναγίνομαι μέλος του συλλόγου»

 

Ο Στέλιος Κοζανίδης αμέσως μετά τη συμφωνία με την ομάδα μας ανέφερε τα παρακάτω: «Ευχαριστώ για την πρόταση που μου έγινε και φυσικά ευχαριστώ τον πρόεδρο της Επισκοπής κ. Νικολιδάκη αλλά και τον προπονητή κ. Γιώργο Λυρώνη για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ξαναγίνομαι μέλος του συλλόγου του οποίου άλλωστε ποτέ δεν έπαψα να ανήκω. Εύχομαι οι δικές μου φιλοδοξίες μου σε μια νέα καριέρα όπως αυτή του προπονητή να γίνουν ένα μακρύ όσο και όμορφο ταξίδι παρέα με τον σύλλογο της Επισκοπής».

Related posts

Τον διάδοχο του Μπέντο που φέρνει ο Μαρινάκης!

Abola Team 3

Η Αρχηγός του Ατρόμητου Ξανθή Μισιρλή

Τάσος Ζαφειρίου

Τα είπε με τον Άκη Ζήκο ο Νίκος Μπερεδήμας

Abola Team 3