free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να παίξουμε για τους εαυτούς μας»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Ιάσονα έδωσε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η σεζόν να ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο, είναι άπαντες στην Λυκόβρυση, όσον αφορά την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ιάσονα.

Το γεγονός ότι η ομάδα των βορείων προαστίων έχει οριστικοποιήσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές τη παραμονή της στον δύσκολο πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, δεν ξεγελάει κανένα, δεδομένου ότι δίνονται ευκαιρίες σε πολλά ταλαντούχα παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές, ώστε να αναδείξουν την αξία αι το ταλέντο τους. Όπως φυσικά και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στη Λυκόβρυση την αναμέτρηση κόντρα στον φιλόδοξο Ιάσονα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου:

«Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά την στόχευση και την εν γένει φιλοδοξία μα ςαπό αυτή την διαδικασία. Σε ακόμη ένα παιχνίδι θα δώσουμε ευκαιρίες σε πολλά νεαρά παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας, ωστόσο θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, Αναγνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας που παρουσιάζει η αναμέτρηση, δεδομένου ότι ο αντίπαλός μας «καίγεται» για τους βαθμούς και παλεύει για την άνοδό του, ωστόσο είμαστε διατεθειμένοι να παλέψουμε και να παίξουμε κυρίως για τους εαυτούς μας, όπως κάνουμε άλλωστε σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Με πρωταγωνιστή τον Κατσιούλη πέρασε από τη Λαύρα το Χαλάνδρι (φώτο)

abola10

Έβαλε Δόβελο στα «γκολπόστ» o ΠΑΟΚ Ζωγράφου

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Η μορφή των νέων πρωταθλημάτων

abola10