free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Κρεμάει» παπούτσια ο Καρύδης

To αποχαιρετιστήριο παιχνίδι στην καριέρα του θα δώσει ο 38χρονος στόπερ της Αγίας Ελεούσας Κώστας Καρύδης απέναντι στην ΑΕ Μεταμόρφωσης.

 

 

 

 

 

Τέλος εποχής για τον Κώστα Καρύδη (κεντρική φώτο), στο αυριανό ματς του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, όπου η Αγία Ελεούσα για την 30η και τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕ Μεταμόρφωσης.

 

 

 Ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός με την μακροχρόνια πορεία στους «κυανόλευκους», θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα του συλλόγου, έναν σύλλογο, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του, μετέπειτα αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα του Πειραιά με τον ΑΟ Κορυδαλλού, τον Ηρακλή Νικαίας, το Νέο Φάληρο, κατόπιν επέστρεψε στον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας και τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίστηκε με συνέπεια στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων.

 

 

Έτσι, λοιπό το πρωί της Κυριακής Αγία Ελεούσα ολοκληρώνει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ την σεζόν 2017-2018.

 

Ο προπονητής Τάκης Γιαννόπουλος, εκτός από τους Τσιάβο, Καρατζά, Γιαννακαρώνη, που απουσιάζουν λόγω σχολικών υποχρεώσεων, θα έχει όλους τους άλλους παίκτες στην διάθεση του και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, προκειμένου το σωματείο της πόλης μας να κλείσει νικηφόρα την φετινή περίοδο μπροστά στους φιλάθλους του. Η Αγλία Ελεούσα στοχεύει σ νίκη σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι, για να διατηρήσει το αήττητο για 5η σερί αγωνιστική (το έχει ξεκινήσει από την 26η στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Ιάσονα), όπως, ακόμη, και να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη, μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Ιάσονα και Άμιλλα Περιστερίου

Related posts

Γκοβερίνος: «Κάναμε την χειρότερή μας εμφάνιση»

Kώστας Παλαιολόγος

Πανηγύρια στο 90’ για την Ιεράπολη!

abola10

Ψύλλιας: «Άξιοι συγχαρητητρίων όλοι οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος