free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ!»

To εγκώμιο στους ποδοσφαιριστές ακι το τεχνικό επιτελείο έπλεξε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος με αφορμή την επίτευξη του στόχου της παραμονής. 

 

 

 

 

 

Την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της παραμονής στον δεύτεο συγκλονιστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Υμηττός, ο οποίος στάθηκε στο … ύψος του και έφυγε νικητής από την έδρα των Αμπελοκήπων με 2-0, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

 

Με αφορμή την υλοποίηση του αντικειμενικού στόχου, αλλά και την κατάθεση ψυχής, που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές ο Πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Μανούσος έπσευσε να τους πλέξει το εγκώμιο:

 

«Ολοκληρώσαμε με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, χάρη στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Υμηττού με 2-0, με άμεση συνέπεια να πανηγυρίσουμε μία παραμονή τη οποία αξίζαμε. Μετά από μία αγνωισιτκή κοιλιά πο είχαμε παρουσιάσει απόρροια των πολλών μαζεμένων ατυχιών και αποβολών πολύ σημαντικών μας στελεχών η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση στα τέσσερα τελευταία  παιχνίδια της σεζόν, όπου είχαμε να επιδείξουμε τρεις νίκες και μία ισοπαλία 3-3 κόντρα στον Κεραμεικό» ήταν το αρχικό σχόλιο του Διοκητικού Ηγέτη του Υμηττού, για να προσθέσει:

 

«Θα ήθελα να εκφράσω πολά συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την συγκινητική τους προσπάθεια. Από τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουμε με καθαρό μυαλό την υλοποίηση του σχεδιασμού της νέας σεζόν, όπου θα επιδιώξουμε να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί κι ανταγωνιστικοί!»

 

 

 

 

 

Related posts

Ψαρρός: «Επικίνδυνη ομάδα τα Βριλήσσια»

Μπουγάς: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Μεγάλο διπλό τα Μελίσια στο φινάλε, με Ζαννίκο

Βασίλης Θεόκλητος