free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Δυνατά παίζει στο προσκήνιο το όνομα του επιτυχημένου τεχνικού Θανάση Παύλοβιτς ο οποίος εξετάζει κάποιες σημαντικές προτάσεις απ αξιόλογες ομάδες

Πολύ δυνατά παίζει στο προσκήνιο το όνομα του επιτυχημένου και μεθοδικού τεχνικού Θανάση Παύλοβιτς.

Για του λόγου το ακριβές ένας από τους πιο αξιόλογους και καταξιωμένους προπονητές στον χώρο έρχεται στο προσκήνιο την παρούσα χρονική μεταγραφική περίοδο. Ο ικανός τεχνικός ο οποίος εξετάζει κάποιες σημαντικές και αξιόλογες προτάσεις το σίγουρο είναι ότι έχει εμπειρία και παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Αθήνας-ΕΠΣΑ με Πετράλωνα, Πανθησειακό και Κοψαχείλα μεταξύ άλλων αλλά και από τον Πειραιά-ΕΠΣ Πειραιά με Φαληρικό, Ασ. Ποντίων και Φοίνικα Αγ. Σοφίας μεταξύ άλλων.

Σε δηλώσεις που έκανε ο επιτυχημένος τεχνικός Θανάσης Παύλοβιτς τόνισε: “Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες για το ενδιαφέρον τους το προηγούμενο διάστημα για συνεργασία μαζί τους αλλά λόγω του μικρού διαστήματος που υπήρχε μέχρι την λήξη των πρωταθλημάτων στο οποίο συμμετείχαν η συνεργασία μας δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί. Τώρα και με την λήξη των πρωταθλημάτων και γενικά της αγωνιστικής περιόδου πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή, ώστε για τις όποιες συζητήσεις υπάρξουν να μπορέσω να κάνω σωστά την επιλογή μου”.

Αυτό που έχουμε να προσθέσουμε εμείς σύμφωνα με αυτά που έχουμε αποκομίσει σχετικά με την εικόνα που έχει παρουσιάσει ο Θανάσης Παύλοβιτς στις ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί είναι ότι, όπου και αν καταλήξει θεωρείται δεδομένα η ιδανικότερη επιλογή.

Related posts

Στην επόμενη φάση ο Αττικός!

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 16/9 στους αγώνες Κυπέλλου και στους αγώνες της Α’ ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Ο διαιτητής και οι βοηθοί στον αγώνα κατάταξης Άμιλλα Περιστερίου-Ελπίδα Αγ. Αναργύρων

Abola Team 3