free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Συνεχίζουμε προσεκτικά βήμα – βήμα»

Το στίγμα του για την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης. 

 

 

 

 

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η χάραξη του προγραμματισμού της επόμενης περιόδου στον ΑΟ Χαίδαρίου.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Παπαρούνης βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την διοίκηση του δημοφιλούς σωματείου, προσβλέποντας στην όσο το δυαντόν πιο ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στο ξεκίνημα της νέας εποχής

 

Με τον έμπειρο προπονητή να τονίζει τα εξής: «Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερα μεταβατική περίοδο όπυ εξετάζουμε όλες τις καλές περιπτώσεις παικτών όπου υπάρχουν στον ορίζοντα.

 

Συνεχίζουμε βήμα – βήμα και με ιδιαίτερη προσοχή τον σχεδιασμό μας για την επόμενη περίοδο, έχοντας ως ξεκάθαρος στόχο να επαναφέρουμε τον ΑΟ Χαϊδαρίου σε ρόλο πρωταγωνιστή. Συνεχίζουμε τις δοκιμές παικτών και τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδι τουλάχιστον μέχρι τις 15-20 Ιουνίου, μέχρις ότου κατασταλλάξουμε για την διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού και να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις»

 

Φιλικό με Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

 

Ο χορός των προπονητικών φιλικών συνεχίζεται για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, η οποία προ ημερών κατέκτησε τον τίτλο στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιστρέφοντας στη κορυφαία ερασιτεχνική κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

 

Ο Νίκος Παπαρούνης ενδέχεται αν δώσει χρόνο σε πολλούς υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, όπως φυσικά και σε ορισμένους που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου.

 

Επίσης, αξίζει να τονιστεί, ότι κλείστηκε δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λιοσίων για τις 30 Μαϊου στο «Τ. Χαραλαμπίδης»  .

 

 

 

Related posts

Ολυμπιακός Λιοσίων για φίλημα!

abola10

Το Ρουφ καλεί τον “12ο παίκτη” του!

Abola Newsroom

ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Μοιρασιά βαθμών, όχι εντυπώσεων (φώτο)

abola10