free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τιμήθηκαν ο Μανώλης Προβιδάκης και τα αδέρφια Κρασανάκη στον Ηρόδοτο-Σωκιανός: Χάσαμε μια μάχη, όχι όμως τον πόλεμο!

Το σωματείο φίλων του Ηροδότου, εις μνήμη του Αντώνη Καργιωτάκη, πριν από την έναρξη του Β’ ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Εθνικό Πειραιώς, τίμησε τον κ. Μανώλη Προβιδάκη για την προσφορά του στους Νέους του Ηροδότου ως πρόεδρος από το 2000 έως το 2006.

 

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο γιός του αείμνηστου Αντώνη Καργιωτάκη, Γιώργος, δίνοντας του μια τιμητική πλακέτα.

 

Ενώ υπήρξε άλλη μια τιμητική διάκριση προς τους Μανώλη και Δημήτρη Κρασανάκη, ιδιοκτήτες των γνωστών εστιατορίων “ΚΡΑΣΑΣ” για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ομάδα, όπου τους βράβευσε ο πρόεδρος του Ηροδότου, κ. Στέλιος Σωκιανός.

Με δήλωση του ο πρόεδρος του Ηροδότου, Στέλιος Σωκιανός ,προχωράει σε ανύψωση του ηθικού μετά την ήττα με τον Εθνικό Πειραιά, θεωρώντας ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της στο ματς της Κυριακής με τον Αήττητο.

 

Αναλυτικά, η δήλωση του:

 

“Ο Ηρόδοτος έχασε μια μάχη όχι τον πόλεμο. Σε όλους τους πολέμους έχουμε κερδίσει. Έτσι θα κερδίσουμε και την Κυριακή. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο κόσμος απέδειξε στο ματς με τον Εθνικό ότι είναι δίπλα μας. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Νομού, στο ματς αυτό που έχει κομβική σημασία, να δώσουν το παρών. Όλοι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Αλικαρνασσό. Αποδείξαμε με τη φιλοξενία μας ότι το όραμα μας που πρεσβεύουμε είναι κάτι ξεχωριστό. Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Ελπίζω οι παίκτες μας να μας δικαιώσουν και να φέρουν το σύλλογο στη Football League”. 

 

Σωκιανός: Χάσαμε μια μάχη, όχι όμως τον πόλεμο!

Πηγή prismanews.gr

Related posts

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Έπαιξαν το καθιερωμένο φιλικό με Ικαρο Νέας Ιωνίας οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας

Abola Team 2

Τον μεσοεπιθετικό Μιχαλάκη πήρε ο Αιολικός

Abola Team 2