free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ετοιμάζει διπλό «μπαμ» ο ΠΟΨ!

Δυνατά στο κυνήγι δύο έμπειρων παικτών που προέρχονται από την Α’ ΕΠΣΑ κινείται η ομάδα των βορείων προαστίων.

 

 

 

 

Η διευθέτηση του θέματος της τεχνικής ηγεσίας που συνοδεύτηκε με την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ουσιαστικά σήμανε και την έναρξη του σχεδιασμού της επόμενης απαιτητικής σεζόν.

 

Οι «πράσινοι», οι οποίοι αναδείχθηκαν πρωταθλητές στον ιδαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησαν την πολυπόθητη επάνοδό τους με τρόπο εμφατικό και μάλιστα αποδίδοντας πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο.

 

Όλα τα παραπάνω στοιχεία, όπως φυσικά ακι την νοοτροία του νικητή επιζητούν να διατηρήσουν όσο τίποτε άλλο το δημοφιλές σωματείο των βορείων προαστίων, προκειμένου η ομάδα να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο και στην επόμενη αγωνιστική πρόκληση που την περιμένει στην Β’ Κατηγορία.

 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του Γιάννη Πετρίδη φέρεται ήδη να έχει ξεκινήσει τις ενέργειές της, που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Ψυχικού.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφοίες, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από ομάδες Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ κι ενδεχόμενη σύναψη συμφωνίας ενδέχεται να προκαλέσει αίσθηση.

 

 

 

 

Related posts

Ασταμάτητος Άτταλος

Παντελίδης Mάνος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Τρομερή” αισιοδοξία για τη νέα σεζόν η “Μπάρτσα”!

admin

Ο Αγ. Δημήτριος του Αντώνη Καρπούζα 2-0 τον Παράδεισο

Abola Team 3