free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»

Στις ιδιαιτερότητες που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος.

 

 

 

 Η ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ βρήκε την Αγία Ελεούσα να … ξεκινάει τον σχεδιασμό της για την επόμενη απαιτητική σεζόν.

 

Με την απαραίτητη υπενθύμιση, ωστόσο ότι οι δυσκολίες και τα εμπόδια στην υλοποίηση όλων των σχεδίων συνεχίζουν να υφίστανται  

 

Η καθυστέρηση αποπεράτωσης των έργων στην φυσική έδρα της ομάδας τα «Ριμινίτικα» σε συνδυασμό με μία σειρά από άλλες σημαντικές παραμέτρους καθιστού εκ προοιμίου ρκετ΄δύσκοο το έργο της ομάδας όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Τάκης Γιαννόπουλος, ο οποίος αποτελεί τον «άγρυπνο φρουρό» της ομάδας και σε πολλές περιπτώσεις «τρέχει» για την διευθέτηση μιας σειράς ουσιαστικών ζητημάτων αφορούν στην πιο εύρυθμη λειτουργία του δημοφιλούς σωματείου, αρκέστηκε να επισημάνει τα εξής:

 

«Για εμάς τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Η χάραξη του σχεδιασμού, οι συζητήσεις, οι επαφές, ένα αδιάκοπο τρέξιμο, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά ως προς τον σχεδιασμό και το κυριότερο να προσέξουμε την λειτουργία των υποδομών.

 

Φέτος καταφέραμε να ανεβάσουμε τρία παιδιά από την εφηβική ομάδα. Τρία πολύ ταλαντούχα παιδιά τα οποία αποτελούν την βιτρίνα και τη περιουσία της ομάδας. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, εκτιμώ ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω σε μία σειρά ζητημάτων. Περιμένουμε να δούμε τη έκβαση των διοικητικών εξελίξεων. Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον από φορε΄ςι και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, ώστε να αναμιχθούν με τα εσωτερικα του συλλόγου και να τον βοπηθήσουν να εκπληρώσει τοςυ στόχους της επόμενης σεζόν. Περιμένουμε όμως να δούμε κατά πόσο είναι ζωηρό αυτό το ενδιαφέρον»

 

 

 

  

Related posts

Ξενιτίδης : «Με τον ίδιο κορμό και 6-7 προσθήκες»

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team

Γεωργαντίδης (Άρης Καλαμακίου):”Πώς θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα;”

abola10