free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κρίσιμο το σημερινό ραντεβού στον Διαγόρα Ρόδου με τον τεχνικό Νίκο Παντέλη

Το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους συζητούν σήμερα οι άνθρωποι του Διαγόρα Ρόδου με τον τεχνικό Νίκο Παντέλη.

 

Όπως αποκάλυψε η «δσπορ», υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα οι άνθρωποι του Διαγόρα να συναντηθούν με τον Νίκο Παντέλη, προκειμένου να κλείσει και τυπικά η επέκταση της συνεργασίας του έμπειρου τεχνικού με τον σύλλογο, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε, αφού όπως αποκάλυψε στην «δσπορ» ο πρόεδρος του «γηραιού» Κωνσταντίνος Στεφανίδης, σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το ραντεβού των δύο πλευρών.

Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, παρουσία του προέδρου Κωνσταντίνου Στεφανίδη και του ισχυρού άνδρα του Διαγόρα Κωνσταντίνου Χρυσοχοΐδη.

Ως γνωστόν ο Νίκος Παντέλης είχε συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του «γηραιού» εδώ και αρκετές ημέρες και απέμεναν ορισμένες τυπικές, αλλά σημαντικές, λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν με τον έμπειρο προπονητή να οδηγεί τον Διαγόρα στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019, και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο η επέκταση της συνεργασίας τους.

Ουσιαστικά οι άνθρωποι του «γηραιού» θα πιάσουν και επίσημα δουλειά, προκειμένου να υλοποιήσουν τον προγραμματισμό τους για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όπως έχει γράψει η «δσπορ», η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους και έχουν προκύψει προφορικές συμφωνίες, ενώ έχουν κάνει προεργασία για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις των υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων.

Μόλις επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας με τον Νίκο Παντέλη, θα φουλάρουν για να «κλείσουν» και τυπικά τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ και στην συνέχεια θα ασχοληθούν διεξοδικά με τις μετεγγραφές στις θέσεις όπου ο έμπειρος τεχνικός έχει διαπιστώσει ότι χρειάζεται ενίσχυση ο σύλλογος.

 

 Πηγή:dimokratiki.gr

Related posts

Ο Αήττητος Σπάτων 2-1 με Θύελλα Ραφήνας

Abola Team 2

Ενίσχυση με Μπιρμπίλι ο Πανθηραϊκός!

Abola Team 2

Και πάλι με Legea ο Αστέρας Αμαλιάδας

Abola Newsroom