free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαδιώτης: «Θέλω να μείνω, είμαστε σε καλό δρόμο»

Την διάθεσή του για επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Γαλαξία (φωτό), εξέφρασε ο τεχνικός Νίκος Παπαδιώτης.

 

 

 

 

Το θέμα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων στον Γαλαξία αναφορικά με την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.

 

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων πραγματοποίησε μία αξιοπρεπή πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, στην διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε το ταλέντο και η ποιότητα πολλών πιτσιρικάδων, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών.

 

Όπως φυσικά και  η ποιότητα της δουλειάς του τεχνικού Νίκου Παπαδιώτη.

Ο έμπειρος προπονητής βρίσκεται σε κύκλο επαφών με τη διοίκηση του σωματείου των δυτικών προαστίων, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα επέκτασης της συνεργασίας τους. Με τον Νίκο Παπαδιώτη να εκφράζει ανοικτά την επιθυμία του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν:

 

«Υπάρχει κοινή διάθεση για επέκταση της συνεργασία μας,. Έχω δηλώνει ανοικτά ότι θέλω να μείνω, ώστε να συνεχίσω το έργο μου στην ομάδα και παράλληλα να θέσουμε τις βάσεις για μία ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν. Είμαστε σε καλό δρόμο κι εκτιμώ ότι εντός των ημερών θα υπάρξει οριστική και θετική κατάληξη»

 

Φιλικό με αντίπαλο την Κ-17 του Ατρομήτου Αθηνών θα δώσει το βράδυ της Πέμπτης ο Γαλαξίας (9 μ.μ.), με την τεχνική ηγεσία να συνεχίζει τις δοκιμές παικτών.

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (1/10) πρόγραμμα στην Αθήνα

Abola Team

ΜΕ ΧΑΤΖΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ 5η ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Abola Team 3

Πρασσάς: «Ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι»

Kώστας Παλαιολόγος