free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει με Κολιτσιδάκη η Α.Ε.Ε.Κ. Σ.Υ.Ν.Κ.Α

Τα επιτεύγματα της ομάδας επί ημερών του οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας στην ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Θανάση Κολιτσιδάκη.

Αυτό που έκανε φέτος η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ σίγουρα δύσκολα μπορεί να επαναληφθεί αφού σε 38 ματς, οι πρωταθλητές Χανιων κατάφεραν να χαμογελάσουν 34 φορές ενώ τέσσερα ματς έληξα ισόπαλα. Όπως καταλαβαίνεται το γεγονός ότι δεν γνώρισε καμία ήττα ο σύλλογος οφείλεται αποκλεικστικά στη δουλειά που έγινε από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

 

Άλλωστε, σπάνια συναντάς σύλλογο σε τόσα πολλά ματς να έχει διάρκεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ένας από τος αρχιτέκτονες της φετινής επιτυχίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον προπονητή, Θανάση Κολιτσιδάκη. Ο έμπειρος κόουτς που κατάφερε να διατηρήσει αρκετά από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την ομάδα και να περάσει τη δική του φιλοσοφία, είδε το αποτέλεσμα να έρχεται πολύ γρήγορα απ’ όσο και ο ίδιος περίμενε.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό η διοίκηση Αλεξάκη δεν θα μπορούσε παρά να έχει μεινει ικανοποιημένη γι αυτό το λόγο με εντολή του διοικητικού συμβουλίου αποφασίστηκε η παραμονή του Κόναν στο σύλλογο. Ασφαλώς πρόκειται για ρεπορτάζ που δεν αποτελεί αποκλειστικότητα αφού οι δυο πλευρές όδευαν προς αυτή την κατεύθυνση και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Πλέον η διοίκηση της ομάδας καλέιται να προχωρήσει το σχεδιασμό και να μπουν σε ισχύ σημαντικά ζητήματα.

Related posts

ΠΣΑΠ: Η θέση του πάνω στην τηλεδιάσκεψη της Γ’ Εθνικής

Γιώργος Ανανίδας

Κυπελλούχος Αχαΐας ο Διαγόρας Βραχνέικων!

Abola Team 2

Ευχαριστίες από τον Ηρόδοτο στον ΠΟΑ για την φιλοξενία

Abola Team 3