free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Συνεχίζουν μαζί ΠΑΣ Γαλάτσι και Ζαμπούρας!

Στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον επιτυχημένο προπονητή (φωτό) προχώρησαν στην φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων.

 

 

 

 

Με τον Θανάση Ζαμπούρα στην άκρη του πάγκου τους θα πορευτούν και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΣ Γαλάτσι

 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το έργο και τη μεθοδική δουλειά του επιτυχημένου προπονητή στη διάρκεια της πρώτης σεζόν και μετά από συντονισμένες ενέργειες κι επαφές οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους.

 

Με αφορμή την παραμονή του στο τιμόνι του συλλόγου, ο Θανάσης Ζαμπούρας έσπευσε να τονίσει τα εξής: «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες, αλλά και την συνεργασία που μου παρείχαν αυτή τη χρονιά οι ιθύνοντες του ΠΑΣ Γαλάτσι, όπως κι έμειναν κι αυτοί με τη σειρά τους για το έργο που παρουσίασα. Έτσι, οδηγηθήκαμε στην επέκταση της συνεργασίας μας για την επόμενη σεζόν» ήταν η αρχική τοποθέτηση του επιτυχημένου προπονητή, για να προσθέσει όσον αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες της επόμενης απαιτητικής σεζόν

 

«Θεωρώ ότι μας δίνεται η δυνατότητα την επόμενη αγωνιστική περίοδο να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Θα θέσουμε ως στόχο να πρωταγωνιστήσουμε και να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την άνοδό μας στην Α’ Κατηγορία. Εκτιμώ ότι φέτος βάλαμε τις πρώτες στέρεες βάσεις. Τώρα θα τα βάλουμε κάτω, θα δούμε τί δεν πράξαμε σωστά, τί λάθη κάναμε στον σχεδιασμό της προηγούμενης περιόδου, ώστε αν το διορθώσουμε και να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη αγωνιστική περίοδο»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Επένδυση» με τον Παύλο Καλέμη η Ανθούπολη

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Η ομάδα έχει απίστευτη γκίνια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team