free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Έκλεισε» και συνεχίζει στον Διαγόρα Ρόδου ο Νίκος Παντέλης και αρχίζει ο προγραμματισμός-Κλείνει για τρεις μήνες λόγω εργασιών η έδρα της ομάδας

Και επίσημα στην τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Ρόδου συνεχίζει και στο νέο πρωτάθλημα ο Νίκος Παντέλης.

Όπως αποκάλυψε πρώτη η «δσπορ», την Τετάρτη αναμενόταν συνάντηση του προέδρου Κωνσταντίνου Στεφανίδη και του ισχυρού άνδρα του Διαγόρα Κωνσταντίνου Χρυσοχοΐδη με τον προπονητή Νίκο Παντέλη για να τελειώσει και τυπικά η ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου τεχνικού.

Το ρεπορτάζ της «δσπορ» επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά, καθώς το ραντεβού έγινε κανονικά, με τους τρεις άνδρες να τακτοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, καθώς είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία εδώ και ημέρες.

Πλέον και τυπικά ο Νίκος Παντέλης θα οδηγήσει τον «γηραιό» στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αφού μένει μόνο η ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», στο ραντεβού της Τετάρτης οι τρεις άνδρες συζήτησαν για το μπάτζετ, αλλά και το έμψυχο δυναμικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει τις εισηγήσεις του όσον αφορά το ρόστερ.

Από ημέρα σε ημέρα, οι άνθρωποι του Διαγόρα θα αρχίσουν και επίσημα την υλοποίηση του προγραμματισμού τους, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του Νίκου Παντέλη.

Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση του «γηραιού» έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους, όπως και με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ», έχουν προκύψει προφορικές συμφωνίες με τους αθλητές του υπάρχοντος ρόστερ και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές επαφές και οι επίσημες ανακοινώσεις .

Όσον αφορά στα μετεγγραφικά, έχει γίνει προεργασία και μόλις ανάψει το «πράσινο φως» ο Νίκος Παντέλης και οι άνθρωποι του Διαγόρα θα ξεκινήσουν τις επίσημες συζητήσεις.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι πρόθεση του «γηραιού» είναι να τεθούν στόχοι πρωταθλητισμού στη νέα σεζόν, όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον καταρτισμό του ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τις ομάδες που θα τον συγκροτούν.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Εργασίες βελτίωσης θα γίνουν στην έδρα της Ρόδου και του Διαγόρα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Σας πληροφορούμε ότι το δημοτικό γήπεδο Διαγόρας θα παραμείνει κλειστό από 20/05/2018 έως και 16/08/2018, για καθαριότητα, συντήρηση και προετοιμασία για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Κατά το ως άνω χρονικό διάστημα θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

Εξωραϊσμός του πέριξ του γηπέδου χώρου

Καθαριότητα – εξωραϊσμός του χώρου εντός του γηπέδου

Καθαριότητα – προετοιμασία των αποδυτηρίων

Αποκατάσταση ζημιών, από την συνεχή χρήση κατά την διάρκεια του έτους.

Επαναφορά του χλοοτάπητα, επανασπορά, συντήρηση με λιπάσματα κλπ

 

Συνέχεια των ανωτέρω:

 

Απαγορεύεται η χρήση του γηπέδου ποδοσφαίρου

Η χρήση του ποδηλατοδρόμιου θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους συντήρησης του γηπέδου.

Ζητούμε την κατανόηση όλων, ώστε να διευκολύνουν την συντήρηση του γηπέδου και την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ

Κυριαζής Στέφανος».

Related posts

Παπαματθαιάκης: «Είναι μία δύσκολη κλήρωση για τον Ηρόδοτο»-Φιλικό πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Abola Team 2

Άνοδος για τον Εργοτέλη

Στο Κερατσίνι ο Γιακούπι

Kώστας Παλαιολόγος