free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αναμένονται εξελίξεις στον Πανερυθραϊκό

Η επιστροφή του Προέδρου Τόνι Αχαρνιάν αναμένεται να θέσει στην τελική ευθεία το θέμα παραμονής του τεχνικού Αντώνης Τσιμπάκη (φωτό), όπως και της χάραξης του σχεδιασμού.

 

 

 

 

Ιδιαίτερα καθοριστική αναμένεται να είναι η προσεχής εβδομάδα στον Πανερυθραϊκό, όσον αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης σεζόν.  

Η απουσία του Προέδρου Τόνι Αχαρνιάν στο εξωτερικό για λόγους επαγγελματικής φύσεως έχει «πάει πίσω» τις όποιες καίριες υποθέσεις ανάγονται στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, με άμεση συνέπεια να μην υπάρχει κάτι ξεκάθαρο την δεδομένη στιγμή στον ορίζοντα 

Άπαντες περιμένουν την επιστροφή του Διοικητικού Ηγέτη, ώστε να … τρέξει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου. Πρώτος .. και καλύτερος φυσικά ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης, ο οποίος έχει ήδη σχεδόν έτοιμη την έκθεσή του αναφορικά με τους τομείς και τις κατευθυντήριες γραμμές όπου θα δομηθεί η ομάδα την νέα περίοδο. 

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσου το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, όπου και να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις έχουν να κάνουν στο ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ.

Την ίδια στιγμή, στις προθέσεις διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας, είναι η ομάδα να πορευτεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών .

 

Παράλληλα, εντός των ημερών είναι πολύ πιθανό να κλειστεί κι ένα φιλικό παιχνίδι, όπου θα δοκιμαστούν ορισμένοι παίκτες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να ενταχθούν στο ρόστερ, αλλά και να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε πολλούς πιτσιρικάδες που προέρχονται από τις υποδομές

Related posts

Ενίσχυση με Δημήτρη Γαγάκα ο Α.Ο. Ιλίου

admin

Οι Αγ. Ανάργυροι 2-1 εκτός τον Κένταυρο Βριλησσίων

Abola Team 3

ΔΙΑΝΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ. Σήμερα (21/8) στις 18.00 στο Β’ γήπεδο Ηλιούπολης

admin