free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσε με Κοντιζά το Αιγάλεω

Ήταν από τους παίκτες που βίωσαν τις… άσχημες στιγμές του Αιγάλεω, καθώς αποτέλεσε μέλος της ομάδας που υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα.

 

Ο ίδιος ωστόσο δέθηκε συναισθηματικά με το σύλλογο, με τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση με αποτέλεσμα γρήγορα η ιδιοσυγκρασία του “Σίτι” να μπει… στο αίμα του.

 

Με πολύ δουλειά, εργατικότητα, ο νεαρός Κοντιζάς γαλουχήθηκε και ωρίμασε ποδοσφαιρικά στα δυτικά προάστια ξεχωρίζοντας με κάθε εμφάνιση του στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

 

Πέρυσι πήρε αρκετές συμμετοχές ανταποκρίθηκε για ακόμη μια σεζον φορώντας την τιμημένη και ένδοξη φανέλα το Αιγάλεω, και αποτέλεσμα αυτού ήταν να βρίσκεται στις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου των “μπλε” για να παραμείνει στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

 

Και αυτό συνέβη αφού ο ταχύτατος και ταλαντούχος οπισθοφύλακας συναντήθηκε με τον Χρήστο Αποστολίδη που αποτελεί τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. 

 

Η συζήτηση έγινε σε άρτιο κλίμα και ποδοσφαιριστής και διοίκηση, μέσα σε λίγα λεπτά από την στιγμή που κάθισαν στο τραπέζι συμφώνησαν ώστε να η διόδος που χαράζουν τα τελευταία χρόνια να παραμείνει κοινή.

 

Πλέον σειρά παίρνουν και τα υπόλοιπα πρόσωπα που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας ώστε να γίνει γνωστό ποια από εκείνα θα παραμείνουν και ποια θα αποχωρήσουν. 

Related posts

Ευχαριστίες από τον Ηρόδοτο στον ΠΟΑ για την φιλοξενία

Abola Team 3

Παρελθόν από τον Ερμή Ζωνιανών οι Πουλάκης, Καραγκιόζι, έμεινε ο Πλουσής

Abola Team 2

Πάρις Κωνσταντακόπουλος: “Δεν ζαλίζει η κορυφή τον Αήττητο”.

Abola Team 2