free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Στην Β’ ΕΠΣΑ η ΑΕ Αιγάλεω νίκησε στην παράταση 3-1 τον Βοτανικό που προηγήθηκε στο σκορ

Σ’ ένα συναρπαστικό ματς το απόγευμα του Σαββάτου (26/5) στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων η ΑΕ Αιγάλεω νίκησε στην παράταση με 3-1 τον Βοτανικό που προηγήθηκε στο σκορ και ανέβηκε στην Β’ ΕΠΣΑ.

Στην κανονική του διάρκεια το ματς που το παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι έληξε 1-1.

Προηγήθηκε στο σκορ στο 71′ ο τυπικά φιλοξενούμενος Βοτανικός με σουτ κομήτη του Καλαντζή από είκοσι μέτρα κάνοντας έτσι το 0-1. Η τυπικά γηπεδούχος ΑΕ Αιγάλεω ισοφάρισε σε 1-1 με τρομερό σουτ επίσης 25 μέτρα του Δούλιογλου. Ο ίδιος παίκτης στην παράταση και συγκεκριμένα στο 100′ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕ Αιγάλεω με απευθείας φάουλ. Στο 121′ ο νεαρός παίκτης Γιαννόπουλος της ΑΕ Αιγάλεω που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 3-1. Στο 50′ ο Ηλιάκης του Βοτανικού έφυγε πίσω από την πλάτη των αντιπάλων αμυντικών όμως η πρώτη βοηθός Δέτση τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Άριστος ο διαιτητής του αγώνα Π. Χριστοδούλου όπως και ο δεύτερος βοηθός Σταύρογλου. Άψογοι στα καθήκοντά τους οι παρατηρητές Παναγιώτης Χρυσάφης και Άγγελος Κοτζαμάνης όπως και ο υπερπαρατηρητής Μάκης Λιβιτσιάνος.

Το ματς παρακολούθησαν οι γνωστοί τεχνικοί Μανώλης Θεμέλης και Θανάσης Παύλοβιτς, ο γνωστός άσος Θάνος Καριατλής, ο παράγοντας του Χαραυγιακού Θανάσης Πολύζος, οι διαιτητές Δημητρακόπουλος, Κατοίκος και ο πρόεδρος της Θύελλας Περιστερίου Θοδωρής Αθανασόπουλος.

ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ (Δημήτρης Παπαϊωάννου): Χρονάς, Χρυσοχοϊδης(81′ Αρβανιτάκης), Δρομπόνης, Κοκάρης, Παυλίδης, Δούλιογλου, Μπούσης(111′ Φραγκούλης), Κ. Χολέβας, Δήμας, Αλεξόπουλος(54′ Γιαννόπουλος), Βιολιντζής(69′ Πλατανίτης).

ΕΝΩΣΗ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (Αργύρης Παπακώστας): Σούρας, Κατσαρός(46′ Βαλσάμης), Χαμουρίδης, Ντάμας, Πρίντζιος, Πάσιος, Φώτης Κατιάϊ, Παναγόπουλος(80′ Λαθύρης), Σκεύης(58′ Καλαντζής), Χρήστου(46′ Ταφίλ Κατιάϊ).

 

Related posts

Νέα εποχή με Κατικαρίδη ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ο Σαρηγιαννόπουλος

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική

Abola Team