free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει πρωταθλητής στη Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ!-Το κλάμα παικτών και τεχνικού της Αναγέννησης Καρδίτσας για τον υποβιβασμό (ΦΩΤΟ)

Εκεί που ανήκει -και μάλιστα ως απόλυτο αφεντικό- επιστρέφει ο ΟΦΗ! Σάρωσε 5-0 τη Σπάρτη και γυρίζει πρωταθλητής στα σαλόνια. Απρόσμενη λύτρωση για τους φιλοξενούμενους, που σώθηκαν… από σπόντα! 

Στη φυσική του θέση στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται και επίσημα πλέον ο ΟΦΗ! 

 

Κλείνοντας με εντυπωσιακό τρόπο μια φανταστική σεζόν, οι Κρητικοί σάρωσαν 5-0 τη Σπάρτη και επιστρέφουν ως πρωταθλητές στη Σούπερ Λίγκα. 

 

Πριν καν συμπληρωθεί το ημίωρο, ο Μάνος είχε καθαρίσει ήδη το παιχνίδι για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, προσθέτοντας δυο ακόμα γκολ στον λογαριασμό του (11’, 25’). 

 

Από ‘κει και πέρα ο Κουτσιανικούλης διεύρυνε το σκορ στο 65’, πριν ο Μάνος κάνει χατ-τρικ στο 68’ και με 27 τέρματα συνολικά, σφραγίσει την πρωτιά στους σκόρερ της κατηγορίας. 

 

Το κερασάκι στην τούρτα της 27ης νίκης του ΟΦΗ έβαλε ο Παπαστεριανός στο 70’, ωστόσο οι… συγκινήσεις δεν τελείωσαν εκεί. 

 

Κι αυτό διότι την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν παραδομένοι στη μοίρα τους και είχαν αποδεχθεί τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική, ήρθαν τα νέα για το διπλό του Άρη στις καθυστερήσεις επί της Αναγέννησης Καρδίτσας που τους κράτησε… από σπόντα στη Football League. 

 

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής 

 

Παρασκευή, 25/5 

 

Τρίκαλα-Εργοτέλης 0-3 

(53′ Έφορντ, 57′ Ιατρούδης, 76′ Σταματάκος) 

 

Κυριακή, 27/5 

 

Απόλλων Καλαμαριάς-Αχαρναϊκός (3-0 α.α.) 

 

Παναιγιάλειος-Βέροια (3-0 α.α.) 

 

Απόλλων Λάρισας-ΑΕ Καραϊσκάκης 3-1 

(34’ Κανούλας, 78’ Μαυρίας, 90’ Παπαζαχαρίας – 13’ Ψιάνος) 

 

Αιγινιακός-Παναχαϊκή 0-2 

(39’ Αντωνακόπουλος, 45’ Κυνηγόπουλος) 

 

Αναγέννηση Καρδίτσας-Άρης 0-1 

(90’+2’ πεν. Λώττας) 

 

ΟΦΗ-Σπάρτη 5-0 

(11’, 25’, 68’ Μάνος, 65’ Κουτσιανικούλης, 71’ Παπαστεριανός) 

 

Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας 3-4 

(29’ Δούμτσιος, 41’ πεν. Πόζογλου, 80’ Ενομό – 31’ πεν., 90’+3’ Αρναρέλλης, 39’ αυτ. Μακούσης, 53’ Κουσκουνάς) 

 

Δευτέρα, 28/5 

 

Καλλιθέα-ΑΟΧ/Κισσαμικός (17:00)

 

 

«Έμφραγμα» για Αναγέννηση. Στο τελευταίο του παιχνίδι στη Football League, ο Άρης επικράτησε 1-0 στην Καρδίτσα με πέναλτι του Λώττα στις καθυστερήσεις και έσπρωξε τους γηπεδούχους στη Γ’ Εθνική. 

 

Βίοι αντίθετοι στην Καρδίτσα. 

 

Ο Άρης ολοκλήρωσε το… μαρτύριο της Football League επικρατώντας 1-0 της Αναγέννησης, που με αυτό το αποτέλεσμα υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, με τέρμα του Λώττα στο 91’ από τα έντεκα βήματα. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Νέστορας Γκέκας, ανέτρεψε τον Πασά και ο συμπαίκτης του λίγο μετά ευστόχησε στο πέναλτι στο 91ο λεπτό. Σε περίπτωση που έμενε το 0-0, οι γηπεδούχοι θα έμεναν στη Football League. 

 

Έτσι, οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν με νίκη την περιπλάνησή τους στις χαμηλότερες κατηγορίες, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο, ΟΦΗ, που την ίδια ώρα «γάζωνε» τη Σπάρτη, που, παρά το 5-0 παρέμεινε στη δεύτερη κατηγορία. 

 

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση και μέχρι τα… χασομέρια δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις (λίγες) ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Μάλιστα, θα μπορούσε να προηγηθεί στο 79’, όταν ο Τσουμάνης -μετά από μπαλιά του Λώττα- έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γκέκα. 

 

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Πλαβούκος(88’ Μπούσδρας), Σταματάκης, Πλούμης(58’ Ντάγκρας), Σουντουρά, Χαντζάρας. 

 

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος (46’ Κλιγγόπουλος), Μαραγκός, Τσουμάνης, Μουμίν, Παυλίδης(83’ Χαντί), Μπαργκάν(64’ Λώττας), Πασάς, Κανακούδης, Μπαστακός. 

 

Η Αναγέννηση Καρδίτσας υπέστη «έμφραγμα», καθώς υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Άρη με τέρμα στις καθυστερήσεις. 

 

Ο τρόπος που έπεσε η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα είναι πολύ σκληρός και οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της τα λένε όλα… 

 

 

Το κλάμα των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης μετά τον υποβιβασμό (pics)

 

inner

 

inner

 

 

inner

 

inner

 

 

inner

 

inner

 

inner

 

inner

 

inner

 

 

inner

 

 

inner

 

 

inner

 

inner

 

 

Related posts

Γερό μπάσιμο Μπαταγιάννη στα Τρίκαλα

Abola Team 2

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: “Ευρώπη.. σου ΄ρχομαι!” (vid)

Abola Newsroom

Η 20χρονη Παίκτρια του Ατρόμητου Κατερίνα Συρμή

Τάσος Ζαφειρίου