free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΩΝΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του νεαρού τερματοφύλακα Μαρίνου Γιαννακαρώνη (φώτο) με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έπειτα από ένα χρόνο αγωνιστικής σύμπλευσης στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ.

Ο 18χρονος ταλαντούχος πορτιέρο (γεννηθείς το 2000), που ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας και αγωνίστηκε με μονοετή συμφωνία (το νέο καθεστώς ερασιτεχνικών δελτίων), με δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει, όλους όσοι συνεργάστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας μέσω της εφημερίδας «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η Πόλη μας» τόνισε τα εξής: «Ακόμη ένας σημαντικός και σπουδαίος κύκλος έκλεισε με αρκετές χαρές σε μια ιστορική ομάδα, όπως η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, της οποίας με τιμή και με απέραντο σεβασμό φόρεσα την φανέλα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα, καθώς επίσης τους προπονητές μου Τάκη Γιαννόπουλο, Κώστα Κωνσταντινίδη, Νίκο Ζούκα για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Στην συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και να τους ευχηθώ υγεία και καλή σταδιοδρομία σε ότι και αν κάνουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ΑΠΕ που ήταν κοντά μας. Τέλος, εύχομαι η ιστορική αυτή ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψει πιο ψηλά, εκεί που της αξίζει».

Ο Μαρίνος Γιαννακαρώνης, που είναι κάτοικος Ανάκασας (συνοικία μεταξύ Αγίων Αναργύρων και Καματερού), ξεκίνησε σε μικρή ηλικία από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Περιστερίου όπου έμεινε 4 χρόνια, συνέχισε στις ακαδημίες Κέρβερ, και την σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας με την Δόξα Βύρωνος, όπου είχε 7 συμμετοχές. Την φετινή αγωνιστική περίοδο (2017-2018) με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, ο 18χρονος πορτιέρο αγωνίστηκε ως βασικός, έχοντας 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία (1) στο κύπελλο ΕΠΣΑ. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΠΕ ήταν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Φοίνικα Περιστερίου (ήττα με 3-1), στις 15 Απριλίου 2018, καθώς το τελευταίο διάστημα λόγω των μαθητικών – σχολικών του υποχρεώσεων (δίνει πανελλήνιες εξετάσεις) δεν ακολουθούσε όλο το πρόγραμμα των υποχρεώσεων.

Ήδη ο Μαρίνος Γιαννακαρώνης συζητάει προτάσεις και σε λίγο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός της καριέρας του.

Related posts

Ο Ιάσονας 2-1 την Κοψαχείλα

Abola Team 3

Επιστροφή Γκόφα στον Άγιο Θωμά

Abola Team

Ανθούπολη-Βύρων 2-1-Τρεις αποβολές στο ματς

Abola Team 3