free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Λύση της συνεργασίας του ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας με τον τεχνικό Λουκά Κάλλα-Τι δήλωσε ο απερχόμενος κόουτς, ευχαριστίες του συλλόγου σε Μάκη Ρούσσο, Δημήτρη Μισιάδη και σε “ΥΦΑΝΤΗ”

Η διοίκηση του ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον επιτυχημένο τεχνικό Λουκά Κάλλα που και αυτός ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας.

Στις σχετικές ανακοινώσεις αναφέρονται τα εξής:

 

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, Νόμος!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε δημόσια ότι ένας κύκλος έκλεισε με τις καλύτερες διαθέσεις και εντυπώσεις. Ευχαριστούμε τον προπονητή Λουκά Καλλα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο , ευχαριστούμε τον άνθρωπο Λουκά για το ήθος του και την λεβεντιά του σε μια δύσκολη βαθμολογικά περίοδο για την Ποντίων ,να δεχθεί να ηγηθεί στην αναστροφή του κλίματος για να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που ανήκει. Καλή συνέχεια στην καριέρα σου, ανήκεις σε μεγαλύτερες κατηγορίες! 

 

Δήλωση Κου Καλλα Λουκά 

Θέλω να ευχαριστήσω με τη σειρά μου, την οικογένεια του ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ για την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε, απ’ όλες τις πλευρές.  Μέσα από τη συνεργασία μας πήρα πολλά περισσότερα απ’ όσα εγώ πρόσφερα. Μάγκες… μπορείτε πολύ περισσότερα…

 

Το ΔΣ της ομαδας μας θα ήθελε δημόσια να δηλώσει και συνάμα εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν σπουδαίο άνθρωπο , που τόσα Χρονια στέκεται στυλοβάτης στις προσπάθειες μας να κρατήσουμε όρθιο ενα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά σωματεία στον Πειραιά και όχι μόνο. Μάκη Ρούσσο , η οικογένεια της Ποντίων σε ευγνωμονεί για την ανιδιοτελή σου προσφορά και αγάπη ,όχι μόνο προς την Ποντίων αλλα και στην ευρύτερη περιοχη της Δραπετσωνας , που Οποτε σου ζητήθηκε έχεις κοινωνικά προσφέρει.  Μάκη Ρούσσο , αγνός και θαμαστος εν Πρόεδρε μας!

 

 

Το ΔΣ του ΑΣ Ποντίων θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τον κ Μισιαδη Δημήτριο ιδιοκτήτη του πανέμορφου ξενοδοχείου Διονυσος στην Ιο για το ευαίσθητο κοινωνικό πρόσωπο που έχει κατα καιρούς επιδείξει και επίσης για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να στηρίξει τόσο ηθικά όσο και υλικά τον σύλλογο μας.

 

 

Το ΔΣ του ΑΣ Ποντίων θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει την αλλαντοβιομηχανία ΥΦΑΝΤΗΣ για το ευαίσθητο κοινωνικό πρόσωπο που έχει κατα καιρούς επιδείξει και επίσης για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να χορηγήσει την επίσημη εμφάνιση του συλλόγου με το λογότυπο της.

 

Related posts

ΕΠΣΠ: Ο αντιπρόεδρος του Καραβά Βαγγέλης Βρεκούσης | 18-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς

Ακόμα μια μεταγραφή για τον Καραβά!

Ρένος Γιαμπουράς

Συγκέντρωση απόψε στον Αετό Κορυδαλλού

Ρένος Γιαμπουράς