free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαρούνης: «Με υπομονή και προσεκτικές κινήσεις»

Στην τακτική που θα ακολουθήσει ο ΑΟ Χαϊδαρίου κατά την περίοδο των μεταγραφών , αναφέρθηκε ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης (φωτό).

 

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

Η διοίκηση του Σωτήρη Παπαϊωάννου  σε καθημερινή βάση είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Νίκο Παπαρούνη, με τον τεχνικό ηγέτη του συλλόγου των δυτικών προαστίων να επεξεργάζεται με ιδιαίτερη προσοχή όλους του δυνατούς στόχους, που βρίσκονται στον ορίζοντα, πριν λάβει τις τελικές του αποφάσεις αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές  που θα επιλεγούν.

 

Ξεκάθαρος στόχος είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία , ώστε να ηγηθούν στην προσπάθεια, που θα καταβάλει την ερχόμενη σεζόν το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων για μία πρωταγωνιστική πορεία

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ώστε να βρούμε τους παίκτες που θα έρθουν να πλαισιώσουν τον κορμό της επόμενης περιόδου. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί κυρίως στην ανεύρεση ενίς παίκτη, που θα ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες, όπως φυσικά και σε 4-5 ακόμη νευραλγικές θέσεις. Πάμε με υπομονή και προσεκτικές κινήσεις, εξετάζοντας την κάθε περίπτωση που βρίσκεται στον ορίζοντα, πριν λάβουμε τις τελικές αποφάσεις για τους παίκτες, που θα αποκτηθούν. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την διοίκηση εξετάζουμε όλες τις υποθέσεις , ώστε οι επιλογές να είναι οι ενδεδειγμένες. Εκτιμώ ότι μέχρι τις 15-20 Ιουνίου να έχουμε ξεκαθαρίσει οριστικά το πώς θα κινηθούμε»

 

Σειρά γερών τεστ

Την ίδια στιγμή, ο κύκλος των δυνατών φιλικών συνεχίζεται για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης (30/5, 18:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Λιοσίων,. Ακολουθεί στις 6 Ιουνίου το επίσης δυνατό τεστ κόντρα στην Αγία Παρασκευή, εντός έδρας, ενώ για τις 13 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί το τεστ κόντρα στην Κ-20 της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο».

 

Παιχνίδια, στα οποία ο Νίκος Παπαρούνης προβλέπεται να έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής όλων των διαθέσιμων παικτών του όπως φυσικά και πολλών ταλαντούχων που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο Μικρασιατικός 2-1 εκτός την Τερψιθέα

Abola Team 3

Υπέροχος χώρος για αθλητικές στιγμές και εκδηλώσεις, το κυλικείο στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 2

Ο Παντελίδης την διαφορά!

Abola Team