free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον Ηρόδοτο εν αναμονή της απόφασης

Σε ευχάριστο κλίμα και εν αναμονή της απόφασης της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση του Ηροδότου.

Σε ευχάριστο κλίμα και εν αναμονή της απόφασης της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο «Περί Ουσίας» στη Νέα Αλικαρνασσό, το αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση του Ηροδότου, για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

 

Στο τραπέζι ήταν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως και το ΔΣ και το κλίμα ήταν εξαιρετικό, τα χαμόγελα και οι πλάκες έδιναν και έπαιρναν, ενώ ξεχωριστό σημείο ήταν η τούρτα έκπληξη στον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, όπου είχε γενέθλια.

 

 

Στη Ν. Αλικαρνασσό χρειάζεται να περιμένουν για λίγες ώρες ακόμη, καθώς βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας, που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα.

 

Ίσως μέσα και στη διάρκεια της ημέρας ν’ ανακοινωθεί η ετυμηγορία από την Ομοσπονδία. Στο συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη είναι αισιόδοξοι πως θα τηρηθούν οι νόμοι και με την προβλεπόμενη τιμωρία του αντιπάλου, θα είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν τελικά την άνοδο στη Football League.

 

 

 

Πηγή: athlitiko

Related posts

Και επίσημα ο Ρουσάκης στον Ηρόδοτο

Abola Team 2

Πανέτοιμο το Αιγάλεω για το ντέρμπι με τον Ηρόδοτο

Abola Team 2

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας τιμώντας τον τριγλιανό εθνομάρτυρα και ιερομάρτυρα Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης,

Abola Team 2