free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«Κληρώνει» για Χλοψιούδη και μεταγραφές στον Ηρακλή Περιστερίου

Εντός των ημερών αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις στην ομάδα των δυτικών προαστίων αναφορικά με το θέμα του προπονητή Πασχάλη Χλοψιούδη (φωτό) και την επόμενη ημέρα.

 

 

 

Ιδιαίτερα καθοριστικές προβάλλουν οι επόμενες ημέρες στον Ηρακλή Περιστερίου αναφορικά με την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου

Σε μία χρονική περίοδο, όπου ο σύλλογος των δυτικών προαστίων πανηγυρίζει την άνοδό του στην Β’ Κατηγορία, οι ιθύνοντες του συλλόγου ενδέχεται να συναντηθούν με τον τεχνικό καθοδηγητή της ομάδας κι αρχιτέκτονα της ανόδου Πασχάλη Χλοψιούδη, ώστε να διαπραγματευθούν την επέκταση της επιτυχημένης τους συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα στο πλαίσιο της συνάντησης αναμένεται να δοθούν οι κατευθυντήριες γραμμές, που αφορούν στον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα τη περίοδο των μεταγραφικών εξελίξεων.

Αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής αφήνουν οι υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές, με την τεχνική ηγεσία να εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή τη κάθε περίπτωση που υπάρχει στον ορίζοντα, πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Βασιλικός Μιχαήλ (Λαρισαϊκός): “Στόχος η άνοδος”

abola10

Διαγόρας Αιγάλεω-Ελαφρά Ταξιαρχία 0-1

Abola Team 3

Μαυρίκος: «Χάσαμε ξανά πολλές ευκαιρίες!»

Kώστας Παλαιολόγος