free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προσφεύγει στην Επιτροπή Εφέσεων o Αστέρας Αμαλιάδας, μείον και ο Εθνικός-Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις πρωτόδικες αποφάσεις

Την Πέμπτη (31/5) εκδόθηκε η απόφαση της υπόθεσης για τα γεγονότα στο διακοπέν παιχνίδι του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

 

Η απόφαση είναι εξοντωτική για τον Αστέρα (ειδικά το μείον 5, αντί για μείον 3, είναι άγνωστο από που προκύπτει, ενώ γίνεται και αποδοχή παραβάσεων ανθρώπων του Ηρόδοτου, αλλά τιμωρούνται μόνο αυτοί κι όχι και το σωματείο!!!). Και πλέον θα ακολουθήσει και προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας.

Μείον 3 κι ο Εθνικός!

 

Με άλλη απόφαση, το σωματείο Εθνικός ΟΦ Πειραιώς κρίνεται για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη στον αγώνα του Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Αήττητος Σπάτων-Εθνικός ΟΦ στις 29/04/2018 στο γήπεδο ΔΣ Σπάτων Δημητρίου (σ.σ., το επεισόδιο φιλάθλων του με την Αστυνομία).

Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: (α) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων Ευρώ (2.000€), (β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και (γ) ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών.

 

Η Βαθμολογία (όπως διαμορφώνεται μετά τις πρωτόδικες αποφάσεις και πριν τις Εφέσεις)

 

Αήττητος Σπ.  11   7-5

 

Ηρόδοτος  7   8-5

 

Αστέρας Αμαλ.  4   7-11 

 

Εθνικός Πειρ.  3   5-6

Related posts

Στο Τυμπάκι σήμερα 30/8 ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Τον Δημήτρη Σαραβάκο θα βραβεύσει η Παναχαϊκή

Abola Team 3

Το Αιγάλεω νίκησε 1-0 την ΑΕ Μυλοποτάμου με γκολ του Σταύρου και ανεβαίνει

Abola Team 2