free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανανέωσε με Mανωλά η Νίκη Αλίμου

Στην επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν Νίκη Αλίμου και Νίκος Μανωλάς.

 

 

 

 

Με τον Νίκο Μανωλά στην άκρη του πάγκου της θα πορευτεί η Νίκη Αλίμου και την επόμενη σεζόν

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ιστορικής ανόδου στην Β’ Κατηγορία συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες του νεοφώτιστου συλλόγου των νοτίων προαστίων και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ιδιαίτερα φιλόδοξη και νεανική ομάδα, ευελπιστώντας να της δώσει την ώθηση να σταθεί επάξια και στην παραπάνω κατηγορία

Με αφορμή την επιμήκυνση της συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους] ο Νίκος Μανωλάς τόνισε τα εξής:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω το έργο μου στην Νίκη Αλίμου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να θέσουμε από τώρα τις βάσεις για την επόμενη σεζόν, δίνοντας βαρύτητα στα πολλά ταλαντούχα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας, που πέτυχε την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου. Από εκεί κι έπειτα θα επιδιώξουμε να προβούμε σ τέσσερις σημαντικές προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας και θα βοηθήσουν τα πολλά ταλαντούχα παιδιά να πατήσουν ακόμη καλύτερα στα πόδια τους. Ξεκάθαρος στόχος μας για την επόμενη σεζόν, είναι να πετύχουμε μία όσο το δυνατόν πιο σύντομα παραμονή και να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο»

 

Related posts

Από τον αγώνα Παλαιμάχων της Αθηναϊδας με τους Παλαίμαχους του Απόλλωνα Σμύρνης όπου τιμήθηκε ο Βασίλης Μαστρακούλης (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΓΑΝΤΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Abola Team 3

Δεν κατεβαίνει την Κυριακή ο Χαλκηδονικός!

Abola Team