free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Η UNION EUROBANK στον τελικό του Πρωταθλήματος της ΟΤΟΕ με 3-2 στα πέναλτι επί της ALPHA BANK (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Από τύχη και για του λόγου το ακριβές από ατυχία η δημοφιλής ποδοσφαιρική ομάδα της UNION EUROBANK χρειάστηκε να φθάσει στην διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση με σκορ 3-2 απέναντι στην ALPHA BANK στον τελικό του πρωταθλήματος της ΟΤΟΕ,

Στο ματς που έγινε το Σάββατο το πρωί 2/6 κάτω από αφόρητη ζέστη στο γήπδο των Τραχώνων το συγκρότημα του Γιώργου Αναγνωστόπουλου η UNION EUROBANK έπαιξε στο μισό γήπεδο την αντίπαλη ομάδα για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης και έχασε αμέτρητες κλασσικές ευκαιρίες. Το γεγονός ότι οδηγήθηκε στην διαδικασία των πένλτι έχει αιτία τον σούπερ γκολκίπερ της ALPHA BANK Γιάννη Φραγκουλόπουλο ο οποίος έπαιξε μόνος εναντίον όλων, κατέβασε ρολά και έπιασε τα άπιαστα και πολύ παραπάνω.

Μεαξύ άλλων πραγματοποίησε σωτήριες για όσκαρ αποκρούσεις σε σουτ του Ακπαρίδη στο 28′, σε σουτ του Σαχινίδη στο 29′, σε πλασέ του Άλεξ Παπαδόπουλου στο 52′ ενώ σε σουτ του Κακιούζη στο 59′ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 3′ στο μόνο λάθος που έκσνε ο διαιτητής Ζερβός που είχε για βοηθούς τους Ταρανά και Ζυγά που ήταν άριστοι δεν έδωσε το πέναλτι υπέρ της UNION EUROBANK στην καθαρή ανατροπή του Ντρενοβα.

Στα πέναλτι από την UNION EUROBANK ευστόχησαν οι Χωριανόπουλος, Κακιούζης, Ακπαρίδης ενώ στο πέναλτι του Βαρβέρη απέκρουσε ο ήρωας της ALPHA BANK γκολκίπερ Γιάννης Φραγκουλόπουλος ενώ από την ALPHA BAKN ευστόχησαν ο αρχηγός Δημήτρης Γιαννόπουλος που και αυτός ήταν καλός για την ομάδα του όπως και ο Ηλίας Πρασσάς και ο γκολκίπερ Φραγκουλόπουλος. Στα πρώτα δύο πέναλτι που εκτέλεσαν οι Τζάκος και Κανελλόπουλος απέκρουσε αρχικά ο γκολκίερ Καραγιώργος και στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε ενώ και στο πέναλτι του Ηλία Πρασσά η μπάλα χτύπησε και πάλι στο δοκάρι και στην συνέχεια απέκρουσε ο γκολκίπερ της UNION EUROBANK Καραγιώργος. Αρχηγός της ομάδας της UNION EUROBANK ήταν ο Ανδρέας Γιαννόπουλος και στην συνέχεια το περιβραχιόνιο πήρε ο Πριόβολος.

UNION EUROBANK (Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Πριόβολος, Χουζούρης, Α. Γιαννόπουλος, Μπαντούνας, Χωριανόπουλος, Ακπαρίδης, Βαρβέρης, Ντρένοβα, Σαχινίδης, Άλεξ Παπαδόπουλος ενώ στην συνέχεια έπαιξαν οι Κακιούζης, Παπατσούτσος, Σπέντζος, Κουλάδης, Ρίζος, Μητρογιάννης, Χρονόπουλος.

ALPHA BANK (Θανάσης Ψύλλιας): Φραγκουλόπουλος, Τσεβάς, Δραζιώτης, Ζερβουδάκης, Δ. Γιαννόπουλος, Ζαμπάρας, Καραμπής, Ηλίας Πρασσάς, Κανελλόπουλος, Λαμπίδης, Κεχαγιάς ενώ έπαιξαν επίσης οι Τζάκος, Κουζής, Καραμπέκιος, Βακαλέλης, Βέργας, Νίκος Πρασσάς, Πολίτης, Ευλογιάς, Πολίτης, Μίχας, Φουντουλάκης.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ ο ήρωας γκολκίπερ της ALPHA BANK Γιάννης Φραγκουλόπουλος συγχαίρει τους παίκτες της UNION EUROBANK με την πράσινη και άσπρη φανέλα για την δίκαιη πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της ΟΤΟΕ.

Στην κάτω ΦΩΤΟ οι παράγοντες οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της UINION EUROBANK πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της ΟΤΟΕ.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Η ομάδα της ALPHA BANK σε πλήρη διάταξη

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

 

Related posts

Πρωταθλήτρια στην ΟΤΟΕ η UNION EUROBANK

Abola Team 3

Η UNION EUROBANK 7-3 την BLACK PANTHR

Abola Team 3

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της UNION EUROBANK πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί χρονιά στο ΗΝΙΟΧΟΣ-Νίκησε στον τελικό με 3-0 σετ την αξιόλογη REFEREES TEAM

Abola Team 3