free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προ των πυλών ο Πλατανιάς/Παλαιόχωρα…

Ραντεβού προγραμματίστηκε για αύριο Κυριακή 3 Ιουνίου ανάμεσα στους παράγοντες Πλατανιά και Παλαιόχωρας με θέμα αυτό που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες και αφορά τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Οπως γίνεται γνωστό, η συνεργασία, αν κι εφόσον τελικά προχωρήσει θα αφορά και τις δύο ομάδες, οι οποίες θα μπορούσαν έτσι να «κατέβουν» στο νέο πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή της Φούτμπολ Λιγκ, με… ένα νέο όνομα, π.χ. Πλατανιάς/Παλαιόχωρα. Ουσιαστικά, από τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν αυτά ακριβώς τα θέματα στην προσεχή συνάντηση για ό,τι αφορά το σήμα της ομάδας, τα χρώματα κτλ.

 

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να γίνει μια απαραίτητη διευκρίνιση μετά και το πρώτο ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε στο athlitiko. Οπως γίνεται γνωστό, ο Μαν. Μαθιουλάκης δεν συναντήθηκε, ούτε έχει συναντηθεί γενικώς με τον Σήφη Δελάκη μέχρι στιγμής, επομένως δεν υπάρχει κάποιο «deal» μεταξύ τους. Από την άλλη, είναι προφανές ότι οι συζητήσεις του κ. Δελάκη γίνονται με άλλο ή άλλα άτομα από την ΠΑΕ Πλατανιάς, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για το μέλος του Δ.Σ., Αντ. Κοκολοδημητράκη.

 

Σε κάθε περίπτωση, σημασία έχει η συνάντηση που έχει προγραμματιστεί και η οποία θα δώσει πολλές απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

 

Πηγή: athlitiko

Related posts

Έμεινε ο τεχνικός ο των ανόδων του Αήττητου Σπάτων Πάρης Κωνσταντακόπουλος

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Τάκης Πλατής στην τεχνική ηγεσία της Θήβας

Abola Team 3

Τεχνικός ΓΣ Ηλιούπολης, Σωτήρης Τζουμερκιωτης video

admin