free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς ο νεανικός Απόλλων Χαλανδρίου κλέβοντας την παράαταση-Με μηδαμινό μπάτζετ και σύγχρονο ποδόσφαιρο και εφαρμόζοντας πιστά την φιλοσοφία που λέει “τόπο στα νιάτα” ανέβηκε αέρας στην Α’ ΕΠΣΑ αποδίδοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο

Το καλό και η αλήθεια πρέπει να λέγονται και να αναδεικνύονται.

Όλα αυτά στην προκειμένη περίπτωση έχουν να κάνουν με την ομάδα-θαύμα που ακούει στο όνομα Απόλλων Χαλανδρίου που έκλεψε την παράσταση στην Αθήνα-στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα του πολύ προχωρημένου σε γνώσεις, αντιλήψεις αλλά και φιλοσοφία γύρω από το σύγχρονο ποδόσφαιρο του ποιοτικού κόουτς Χρήστου Βλάχου έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς.

Με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή του προερχόμενα από τα τμήματα υποδομής τα περισσότερα του συλλόγου στα οποία γίνεται άριστη δουλειά και αξιοποιούνται συνεχώς τα ταλέντα αλλά και με μηδαμινό μπάτζετ ο Απόλλων Χαλανδρίου παρουσιάστηκε ομάδα μοντέλο και έχοντας σταθερή απόδοση τερμάτισε δίκαια και σωστά αέρας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον όμιλο που συμμετείχε στην Β’ ΕΠΣΑ.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με χαμηλούς τόνους ο Απόλλων Χαλανδρίου εφαρμόζοντας πιστά την φιλοσοφία που λέει “τόπο στα νιάτα” έκλεψε την παράσταση και έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς. Αποτέλεσε ένα πραγματικό αγωνιστικό κόσμημα την σεζόν που έληξε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Και σίγουρα η ομάδα με αυτό το υλικό που έχει πάντα με πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ του δείχνει ότι είναι ικανό για μεγαλύτερα πράγματα.

Ο Απόλλων Χαλανδρίου την σεζόν που έληξε αποδείχθηκε ότι ήταν ομάδα μοντέλο στην κυριολεξία.

Related posts

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΙΚΟΣ: ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

admin

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ TSELIA AISEL 12-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Από αύριο πιάνει δουλειά ο Χατζηαλέξης στο Χαραυγιακό

abola10