free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συζητήσεις με καλές ομάδες ο γνωστός και καταξιωμένος τεχνικός Θανάσης Σταματόπουλος

Δυνατά και φέτος βρίσκεται στο προσκήνιο κατά την τωρινή φυσικά μεταγραφική περίοδο το όνομα του επιτυχημένου τεχνικού Θανάση Σταματόπουλου.

Ο Θανάσης Σταματόπουλος που άφησε σπουδαίο έργο σε όσες ομάδες δούλεψε αυτή την φορά έχει δεχθεί καλές προτάσεις από γνωστές ομάδες της ΕΠΣΑ και της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο ιδιαίτερα μεθοδικός κόουτς που επίσης ξέρει να αξιοποιεί παίκτες από τις υποδομές συζητάει τις προτάσεις που του έχουν γίνει και σίγουρα θα καταλήξει στην πιο ενδιαφέρουσα.

Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

 Η μέχρι τώρα πορεία του Θανάση Σταματόπουλου είναι αξιοζήλευτη και δείχνει το πόσο πραγματικά καταξιωμένος είναι.

Έχει δουλέψει για τρία χρόνια στην Football League-Β’ Εθνική στον Βύζαντα Μεγάρων, στην Γ’ Εθνική με ΑΟ Λεβάντε, Ζάκυνθο και Παναργειακό, έχει συνεργαστεί με την Κόρινθο ενώ έχει προσφέρει από την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Αχαρναϊκό ενώ η εντυπωσιακή του πορεία δεν σταματάει εδώ. Έχει αναδειχθεί πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, την Νίκη Δροσιάς, το Καπανδρίτι και με την ΑΕ Μεταμόρφωσης ενώ έχει πάρει πρωτάθλημα με τις Μικτές ΕΠΣΑΝΑ Παίδων και Τζούνιορ, έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος με την Μικτή ανδρών της ΕΠΣΑΝΑ, έχει συμμετοχή στο ενώ έχει δουλέψει και στην Μικτή ομάδα Νέων της Ζακύνθου και σε αυτή την περίπτωση με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

 

 

Related posts

«Αποχαιρέτησε» ο Πουλίδης

Kώστας Παλαιολόγος

Άνετη νίκη ο Κολωνός (3-0)

Abola Team

Τα ματς της Κυριακής στην ΕΠΣΑ

Abola Team