free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Χατζηαλέξης: «Η ομάδα έχει βάσεις»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την ποιότητα των παικτών που απαρτίζουν το υπάρχον ρόστερ εξέφρασε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

 

 

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται άπαντες στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αναφορικά με τη χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου

 

Ο νέος τεχνικός ηγέτης  Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τη διοίκηση κι εξετάζουν από κοινού όλους τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους που βρίσκονται στο προσκήνιο πριν λάβουν τις όποιες αποφάσεις τους αναφορικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ, που θα παρουσιαστεί στα γήπεδα της Α’ Κατηγορία την επόμενη απαιτητική σεζόν.

 

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο η τεχνική ηγεσία έχει τη δυνατότητα να «τσεκάρει» την ποιότητα, αλλά και  τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών, που απαρτίζουν το τωρινό ρόστερ.

 

Μάλιστα, τα μηνύματα που εκλαμβάνει  ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είναι εξόχως ενθαρρυντικά, αναφορικά με την ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ. Κάτι το οποίο έσπευσε να δηλώσει ο επιτυχημένος προπονητής:

 

«Τη δεδομένη στιγμή κάνουμε προπονήσεις και φιλικά, ώστε να διαπιστώσουμε πού ακριβώς βρισκόμαστε αναφορικά με τους παίκτες που συνθέτουν το υπάρχον ρόστερ Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι η ομάδα έχει βάσεις, έχει ποιότητα και σίγουρα αυτοί οι τομείς μας προδιαθέτουν ευχάριστα όσον αφορά την χάραξη του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου.

 

Ξεκάθαρος στόχος είνα να κρατήσουμε τον βασικό κορμό και να προβούμε σε ουσιαστικές κινήσεις σε θέσεις, όπου θα διαπιστωθεί ανάγκη»

 

Γερό τεστ με Χαραυγιακό

 

Τις δυνάμεις του θα κληθεί να μετρήσει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου , ο οποίος την προσεχή Τρίτη αντιμετωπίζει τον Πρωταθλητή Α’ Κατηγορίας Χαραυγιακό, Απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Ηλιούπολης που από του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και από τον πάγκο της οποίας είχε περάσει την περίοδο 2016-17 και την είχε οδηγήσεις τον τίτλο, ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης θα έχει τη δυντότητα να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Την Παρασκευή 2/2 η κοπή πίτας του Ρουφ

Abola Team 3

«Έξι αστέρων» ο ΓΣ Αργυρούπολης (0-6)

Abola Team

Στην φιέστα ανόδου ο Χαραυγιακός 2-0 τα Πετράλωνα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3