free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άξια πρωταθλήτρια η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο πρωτάθλημα της ΑΔΕΔΥ-Στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με φανταστική εμφάνιση νίκησε με σκορ 4-1 την ΔΟΕ (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Και τώρα φουλ για το νταμπλ.

Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της άριστα οργανωμένης και ποιοτικής αλλά και δημοφιλούς ομάδας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ.

Η συνολική αυτή επιτυχία, η κατάκτηση δηλαδή της πρώτης θέσης και της Κούπας σφραγίστηκε με τον ιδανικότερο τρόπο το πρωί του Σαββάτου 2/6/2018 στο γήπεδο Ηλιούπολης, στην 22η και τελευταία αγωνιστική-στροφή του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Βασίλη Τρίχου πιάνοντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση νίκησε με σκορ 4-1 την αξιόλογη ομάδας της ΔΟΕ (Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας) και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα. Επόμενος στόχος φυσικά για την ομάδα του ΥΕΘΑ που δείχνει να διψάει και για άλλες διακρίσεις η κατάκτηση του Κυπέλλου και φυσικά το νταμπλ.

Στο συγκεκριμένο ματς με την ΔΟΕ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προηγήθηκε στο 7′ με πέναλτι του Κουκόπουλου. η ΔΟΕ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 25′ σε 1-1 με τον Βούκαλη. Ακολούθησε το επιθετικό ξέσπασμα του ΥΕΘΑ που στο 50′ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με 2-1 με πέναλτι που εκτέλεσε και πάλι εύστοχα ο Κουκόπουλος. Κι όσο περνούσαν τα λεπτά και όσο γινόταν αφόρητη η ζέστη τόσο ανέβαζε ρυθμούς και ταχύτητες η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Έτσι, στο 71′ ο κάπτεν Παρούσης που σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 ενώ στο 71′ ο Χαρακάκος διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Μάλιστα στην φάση αυτή ο σκόρερ του ΥΕΘΑ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αφού έβγαλε την φανέλα του για να πανηγυρίσει.

Άριστος στο έργο του ο ρέφερι Δημητρακόπουλος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΥΕΘΑ (κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Γιαννακάκης, Σακκάς, Καστανιώτης, Βάγιας, Παρούσης, Μυκωνιάτης, Μουζής, Κουκόπουλος, Καραβασιλειάδης, Αγγελίδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Κομπορόζος, Ζαμπάρας, Χαρακάκος, Σωσώνης, Δ. Βάρσος.

ΔΟΕ (κόουτς και υπεύθυνος ομάδας Θέμης Αγιαννίδης): Ρεσίτης, Εμμανουήλ, Πανάγος, Αγιαννίδης, Λαγός, Χαϊδεμένος, Βούκαλης, Χριστοδουλόπουλος, Κουτσούκος, Ελευθερίου, Σερέτης ενώ έπαιξαν επίσης οι Παπαδημητρίου, Τσιπλακίδης, Κούσης, Κουκοράβας, Παπαθανασίου.

 

 

Ο μεσοεπιθετικός του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας πανηγυρίζει τρελά το τέταρτο γκολ που πέτυχε για λογαριασμό της ομάδας του και φυσικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κοντά του ο συμπαίκτης του Κουκόπουλος και δίπλα ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημητρακόπουλος.

Φωτογραφία του Abola Sport.

Ο αρχηγός του ΥΕΘΑ Παρούσης με το νούμερο 4 πανηγυρίζει την νίκη επί της ΔΟΕ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Οι παίκτες του ΥΕΘΑ ένα κουβάρι από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Οι παίκτες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας το γλεντάνε στον αγωνιστικό χώρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

 

Φωτογραφία του Abola Sport.

Μουζής και Αγγελίδης πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Φωτογραφία του Abola Sport.

 

 

 

Related posts

Με Παυλίδη ο Άρης 3-0, τα αποτελέσματα στην Football League

Abola Team 3

Φόρος τιμής στη μνήμη της Βάσως Αυγουστίνου

Abola Team

Η κλήρωση του πρώτου ομίλου της Α’ Αθηνών

Abola Team