free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τετάρτη 6/6 μεταφέρεται η συνάντηση Πλατανιά-Παλαιόχωρας

Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής, στον Πλατανιά, ανάμεσα στους παράγοντες Πλατανιά και Παλαιόχωρας ακυρώθηκε και μεταφέρεται για την προσεχή Τετάρτη.

Η ενημέρωση προέκυψε όπως γίνεται γνωστό από τον Πλατανιά, οι οποίοι κι ενημέρωσαν τους ανθρώπους της Παλαιόχωρας ότι δεν είναι δυνατό να γίνει το βράδυ της Κυριακής αυτή η συνάντηση.

 

Από εκεί και πέρα, απομένει να ξεκαθαρίσει τι θα προκύψει μέσα από το ραντεβού που θα έχουν οι παράγοντες των δύο ομάδων. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι ο Μαν. Μαθιουλάκης δεν έχει μιλήσει καμία φορά μέχρι στιγμής, ούτε γνωρίζει επί της ουσίας ο ίδιος κάτι για το θέμα που έχει προκύψει, πολύ περισσότερο δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ του ίδιου και του κ. Δελάκη. Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο κ. Μαθιουλάκης παραμένει ο μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ, με ένα ποσοστό λίγο πάνω από 70%.

 

Από εκεί και πέρα, ίσως οι υπόλοιποι παράγοντες του Πλατανιά, έχοντας ενημερωθεί για τις αποφάσεις του κ. Μαθιουλάκη ουσιαστικά από τον ίδιο όσον αφορά την αποχώρησή του, αναζητούν τη λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας.

 

 

 

Πηγή: athlitiko

Related posts

Η διοίκηση του Ιωνικού έκανε δεκτή την παραίτηση του Χατζηαλέξη

Abola Team 3

Επαφές με Σιλιγαρδάκη η Προοδευτική

Abola Team 2

Βόμβα Καλαϊτζίδη: Μετονομάζεται σε Απόλλωνα Πόντου ο Απόλλων Καλαμαριάς

Abola Team 3