free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χαμός στην φιέστα του Ηρόδοτου .όπου “κάηκε” η Αλικαρνασσός-Τα συγχαρητήρια από Εργοτέλη και Λαμπρινό (ΦΩΤΟ)

 

“Κάηκε” η Αλικαρνασσός στην κυριακάτικη φιέστα του Ηροδότου για τη μεγάλη άνοδο στη Football League.

 

Μεγάλοι, νέοι, παιδιά, όλος ο κόσμος του Ηρακλείου βρέθηκε στην πλατεία Αγ.Νικολάου και γλέντησαν την σπουδαία επιτυχία της κρητικής ομάδας που κατάφερε και επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στη δεύτερη κατηγορία.

 

Φυσικά πρωταγωνιστές ήταν η διοίκηση, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία που γνώρισαν την αποθέωση, ενώ η φιέστα, η οποία περιλάμβανε χορό και τραγούδι, κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

 

irodotos fie1

irodotos fie2

 

irodotos fie3

Ο Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τον συνεχάρη για τον Ηρόδοτο για την άνοδό του στη Football League:

 

«Ο Γ.Σ. Εργοτέλης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο σωματείο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος για την άνοδό του στην Football League.

 

Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο, στους διοικούντες και σε όσους συντέλεσαν σ’ αυτή την επιτυχία η οποία ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη θέση της πόλης μας στον αθλητικό χάρτη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα σας προσπάθεια», αναφέρει η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων. 

 

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ηροδότου για την άνοδό της στην Football League.

 

Συγχαρητήρια Λαμπρινού στον Ηρόδοτο

Αναλυτικά η δήλωση:

 

H άνοδος του Ηροδότου στην Football League είναι η δίκαιη επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και η διοίκηση του ιστορικού σωματείου, καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

 

Θέλω να συγχαρώ τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, κυρίως επειδή σε κανένα σημείο του αγώνα τους, ακόμα και όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες καταστάσεις, δεν θυσίασαν τις αρχές και το ήθος τους, στον βωμό του αποτελέσματος. Η Νέα Αλικαρνασσός και το Ηράκλειο εκπροσωπήθηκαν επάξια από τον Ηρόδοτο, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

 

Είναι ιδιαίτερα ευτυχής συγκυρία, που η άνοδος του Ηροδότου, συνέπεσε με την επιστροφή του ΟΦΗ στην Super League. Το Ηράκλειο αποτελεί την αθλητική πρωτεύουσα της ελληνικής περιφέρειας. Και αυτό οφείλεται, πρωτίστως στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα πόστα.

 

Εύχομαι τόσο στον Ηρόδοτο όσο και σε όλες τις ομάδες της πόλης, να συνεχίσουν την καλή πορεία τους και την επόμενη χρονιά. Ο Δήμος Ηρακλείου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

 

Related posts

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου (Κυριακή 28/5) στην Γ’ Εθνική-Αντίπαλοι Καραϊσκάκης και Αχαϊκή

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Οι σκόρερ του 3ου ομίλου

Ρένος Γιαμπουράς

Τον μεσοαμυντικό Κώστα Κάρδαρη απέκτησε ο Αγ. Ιερόθεος

Ρένος Γιαμπουράς